Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetováltassak? Soha nem...

Tetováltassak? Soha nem fogott meg még ennyire egy minta sem.

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, mindig is nagyon tetszettek a tetoválások, tinikorom óta úgy gondolom, hogy nekem biztos, hogy lesz pár tetoválásom majd életem során. Párszor volt már olyan, hogy komolyan elgondolkodtam egy-egy mintán, leginkább olyanokon, amik valami személyes jelentéssel párosulnak, (nagypapám emlékére szerettem volna valamit, meg a kedvenc animémből inspirálódva valamit például) de ezeket végül mindig elvetettem, leginkább azért, mert nem tudtam tökéletes mintát kitalálni hozzájuk, inkább csak a mögöttes tartalom volt meg a fejemben, hogy “na igen, ezzel kapcsolatban valamit szívesen “felvarratnék”… Ma reggel viszont teljesen random szembejött velem Instán egy tetoválóművész egyik flash-e, és egyszerűen “beleszerettem”. Egész nap csak erre tudok gondolni, úgy érzem, tökéletesen passzol a stílusomhoz, ízlésemhez, mintha nekem lett volna tervezve.

Igen ám, viszont ugye ehhez nincs komolyabb háttérsztorim, jelentésem, meg hát ez lenne az első tetkóm. Ha lenne már pár rajtam, biztos, hogy nem agyalnék, de ezt az első lépést így valahogy nehezebb megtenni. Pár napot még biztos adok a dolognak, alszom rá egyet-kettőt, de ha a hét közepéig nem megy ki a fejemből, lehet, írnom kéne a művésznek…

Ti mit tanácsolnátok? Csináltattatok ti is ilyesmi impulzív tetkókat? Jól sült el végül a dolog? Első tetkóként mennyire rizikós egy ilyet bevállalni?

A fájdalomtól nem félek, a művészben a munkái alapján teljesen megbízok, inkább az tántorít el, hogy ugye ez “örökre” szóló döntés. Nagyon szívesen fogadok minden tanácsot és tapasztalatot! :)

jan. 28. 21:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Jaj, akkor lehet, hogy ezt nem fogalmaztam meg érthetően, de olyan mintáról van szó, ami még nincs senkin, hanem a tetováló maga rakta ki, hogy szívesen elkészítené valakinek. Szóval egyelőre csak egy rajz. Értelemszerűen felvarratni is őhozzá mennék.
jan. 31. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Igen, ez esetben ez csak a tiéd lesz
jan. 31. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
Elnézést, ebben az esetben csapj le rá ha komolyan gondolod. Vagy esetleg vedd meg. Hátha eladja neked azt a mintát és tudsz rajta gondolkozni.
febr. 2. 00:35
 14/14 anonim ***** válasza:
20%

Egyszer egy sorozatban készült a főszereplőnek egy tetoválás, mikor megkérdezték, hogy mi a jelentése, annyit válaszolt, hogy csupán annyi, hogy az első tetoválása.

Ezzel azt szeretném mondani, hogy már önmagában is jelentőséggel bír, hiszen eleted első ilyen élménye.

Én bánom már, hogy két minta közül nem azt varratam fel, ami tényleg tetszett, hanem azt, amibe jelentést magyaráztam.

Ennek pedig már 6 éve.

Varrasd fel, ha tetszik, mivel flash, valószínűleg kicsi is, így nem leszel egyik napról a másikra kivarrt állat nem lesz akkora változás, hogy ne lehessen vele együtt élni ( aztán lehet rákapsz az ízére és később még lehet az leszel!🫶🏽)

febr. 3. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!