Milyen érzés a tetoválás mikor varrják?
A fine Line tetkók nem fájnak annyira.
Ha van benne satír, vagy színezés, az húzósabb.
Nekem olyan érzés volt, mintha egy macska, nagyon sokszor kaparná ugyanazt a részt a körmeivel, aztán egy leégéshez tudnám társítani a fájdalmat.
A felkar külseje nem lesz rázós, de a belseje felé, egyre lágyabb a szövet, ott nem kellemes, első tetkónak nem ajánlom.
Úgy tudod leellenőrizni, hogy hol fájhat eléggé, hogy megcsípkeded a karodat az adott területen.
+Pár tanács
Egyél tetkó előtt, hogy ne essen le a vércukrod.
Igyál sok vizet, vigyél magaddal a tetkóshoz is, esetleg csokit is, valami édes üditőt.
Rágj rágót
Aludd ki magad
Semmi képpen ne igyál tetkó előtt, és ne vegyél be fájdalom csillapítót.
Fine Line tetkó nem lesz gáz, ki fogod bírni.
Sok sikert.
Nekem a felkaromon van tetoválásom és egyáltalán nem fájt. Ez persze lehet másképp nálad, mivel nem egyforma a fájdalom küszöbünk, viszont a felkar nem az a rész, amit a legfájdalmasabbnak mondanak (a csukló belső részét már annak mondják, de avval nincs tapasztalatom) és ha csak fine line-os tetoválásod lesz, tényleg nincs is miért aggódnod, mert nem fog olyan sokáig tartani (minthogyha árnyékolás is lenne benne).
Szóval szerintem nem kell aggódnod, a 3-nak a tanácsait meg mindenképp fogadd el, mert hasznosan és lényegesek.
Őszintén mire jo ez???
Kárnak lett kitalálva…..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!