Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Bizonytalanítottak màr el...

Bizonytalanítottak màr el tetoválással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
megcsináltattam életem első tetkójàt, egy zeus szobor portrét. az alkarom külső részén van, befedi az egészet. amikor nézegettem tetkó ötleteket, ez fogott meg a legjobban, az hogy nincs valami egyéni jelentése nem nagyon érdekel. a tetkós stúdióban a többi srác akit varrtak mondtàk hogy milyen jó lett, meg folytassam teli karra. tényleg szépen kidolgozta a tetkós, tök élethű, nem gagyi. megmutattam egyik ismerősömnek a képet akinek vannak tetkói, annyit mondott hogy de hülye vagyok, ezt nagyon meg fogom bánni. kicsit elvette a kedvem, mert szerintem szépen is lett kidolgozva, és nem egy gyerekes gagyi minta, sokkal gagyibb gyerekes mintákat láttam már. ő rajta egy koponya van, meg egy halálangyal azthiszem, nekem pl a koponya nem nagyon tetszik, de ő rajta jól áll. meg tipikusan az az ember, aki azt hiszi hogy csak az az opció létetik, és csak az a jó amit ő gondol, az élet minden területén, de attól függ bírom. tudom hülyeség ennyit foglalkozni mással, de kicsit elvette a kedvem, mert az ismerőseim akik eddig látták mind azt mondták hogy rohadt jó. ti hogy álltok hozzà más véleményéhez?
2023. nov. 22. 02:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi, rájöttem hogy én vagyok a hülye hogy ennyit foglalkozok más vèlemènyével. tökmindegy mit tetováltatok magamra, úgy is lesz aki szerint hülyeség, valakinek meg tetszeni fog. ezzel a mintával úgy voltam, hogy mivel esztétikus ha szépen ki van dolgozva, így 40-50 évesen sem lesz gagyi és gyerekes hatása, szerintem, nem úgy mint pl a mesefigurák amik most divatok lettek, de valakinek meg az tetszik. nekem meg pont az tetszik, ha valakinek vagy az egész alkarja, vagy vàlltól az egész karja ki van tetovàlva, ha pl egy közepes vagy kis tetkó van az alkar közepén az annyira nem tetszik nekem
2023. nov. 22. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Bizonytalanítottak màr el tetoválással kapcsolatban?"

Soha. Mindig ugyanaz a véleményem: ostobaság.

2023. nov. 25. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!