Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez megis mi? (kerjuk hogy)

Ez megis mi? (kerjuk hogy)

Figyelt kérdés

Szoval,

Csinaltatni szerettem volna tetkot, junius vegefele lebeszeltem egyik sraccal (normalis volt minden) Debrecenben a tetovalast, mondta messengeren tartsuk kapcsolatot. Idopontokat 3x csusztatni kellett, mivel jartam uszni, meg mas dolog is kozbejott. Lett volna 4-e utana 10-e es jelenleg ugy beszeltuk, hogy 18-a lenne. Plusz megkertem hogy csinaljon vazlatrajzot es kuldje at megnezni milyenre szamitsak. Erre azt irta nem problema, meg eredeti tetkot plusz 1 dologgal kiszeretnem egesziteni, erre is valaszolta hogy 'termeszetesen'. Kedden lenne tetko de egy vazlatrajzot nem kuldott (tobb mint 3 hete irta hogy csinal). Az fura hogy mindenre csak 1 szavas valaszokat adott, meg van olyan erzesem hogy letiltott, mert amikor profiljara ramennek akkor azt irja hogy nem lehet megnezni. Letrehoztam gyorsba egy masikat es azzal megtudtam nezni.

Uzeneteimre sem reagal messengeren par napja, pedig latom hogy fent van (csak kerdojelet irtam neki meg egy like jelet kuldtem hogy akkor most mi van, nemreg rakerdeztem hogy keddeb, akkor hogy lesz, semmi valasz). Szoval, szerintem levagyok tiltva.

Megis mi okbol kifolyolag?

Szerintem semmi hatalmas dolgot nem kertem vagy barmi hasonlo. Vagy vazlatrajz kerese azt vetitifel hogy nem bizok a tetkosban (megis azt irta szivesen csinal egyet) vagy micsoda? Tenyleg nem ertem hogyan/ mi miatt alakult igy. Bar lehet jobb is igy.

2023. júl. 16. 15:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy nem talalt megbizhatonak (tobbszori modositas miatt)?
2023. júl. 16. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Mennyivel előtte jelezted neki, hogy nem tudsz elmenni az időpontodra?
2023. júl. 16. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Kb tobb nappal, hettel elotte. Nem elotte levo napon.
2023. júl. 16. 22:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Masok szerint
2023. júl. 18. 09:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy alakult végül?
2023. júl. 18. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi lemondassal megbizhatatlan ugyfel vagy, ugy is tunik mintha soha nem mennel el akkor meg minek fektetne beled energiat.
2023. júl. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!