Fólia, vagy nem fólia?
Tegnap készült el a tetkóm, második nekifutás volt, árnyékolás, nagy felület (váll+felkar). Ez az első nagyobb tetkóm, éjjelre lefóliáztam, de meleg volt, rendesen megizzadtam alatta. Reggel leszedtem, lemostam, bepanthennel bekentem, a tetováló azt mondta, ha nem megyek semerre, és mardok itthon, nem kell fóliáznom.
Viszont van egy utam, amit nagyjából másfél óra alatt megjárok, és nem tudom eldönteni, mi lenne a jobb. Ha megint lefóliázom, és garantáltan beizzadok alatta (ázik a tetkó), vagy ha nem teszek rá fóliát, csak jól bekenem (úgy meg kosz mehet rá).
"Hallgass a atetoválódra, ő a szakember" de azért "ki mondja nektek ezt a baromságot"
Oké :D
Megjártam az utat, lefóliáztam, köszi az értelmes választ első.
Nehéz kérdés. Én is sokat agyaltam. Ezért kipróbáltam mindkettőt. Nekem határozottan nem fólia! Bár nincs nagyobb mintám, csak több kisebb. Mindig pénteken megyek tetováltatni, csak 2 éjszakára fóliázom le, nappal szabadon van. Nekem ez vált be. Gyorsan és szépen gyógyult mind.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!