Van olyan köztetek aki műtéti heget tetoválással takart el?
Lefedetnéd, de olyannal, ami közvetlenül kapcsolódik hozzá? :) Érdekes elgondolás, általában pont teljesen takartatni szoktak hegeket (tetkó témáját is beleértve), ritkábban felhívni rájuk a figyelmet, de akkor maximum részben takarás. Persze neked kell tudod, mit szeretnél, te fogod mindig a bőrödön viselni.
Nekem egy sebhely van a kézfejemen, amit eltakartattam. Meguntam, hogy kérdeznek róla, és egy totál jelentéktelen sztori van mögötte. :D Bírom a fájdalmat, de rettenetes volt a heg fölött, pedig már nagyon régi.
Ha első tetoválásod, alaposan gondold át a mintát, pár hónapig is érdemes várni vele. Mindenképp tapasztalt művészt keress, ne legyen szempont, hogy mennyiért dolgozik, és kell-e 100km utazás hozzá. Egy igényes tetováló szinte bármit szépen elkészít, viszont vannak testrészek, ahova nem mindegyik minta való. Ebben érdemes kikérni a tetováló véleményét és hallgatni rá. Ha nem az első, felejtsd el, hogy okoskodtam. :D
24/l
A has pont az a rész, ami nem marad statikus, szóval szerintem a szike nem jó ötlet. Lábon, karon jól mutat, de a törzsre érdemesebb valami kevésbé geometrikusat, mert ahogy idősebb leszel, a bőr megereszkedik és torzulni fog.
Pl faág, valami növényi cucc jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!