Milyen krémet használtok gyógyult tetoválásotokra?
Figyelt kérdés
Színes, olyan helyen van hogy nyáron sokat fogja érni a nap. Megéri ilyen spéci krémeket venni, pl inkness? Vagy sima naptej? Télen is érdemes külön kenegetni? Mivel?2023. febr. 22. 17:54
2/6 anonim válasza:
Szia!
Télen testápolóval kentem, ahogy a bőröm többi részét. Plusz külön nem.
Én "napemelemmel működöm", tehát színeset nem is akartam vállalni, de a feketéimet február-május között varrattam; azokat június-július közepéig 50-es fényvédővel kentem, utána 30-assal, ahogy a bőröm többi részét.
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor felesleges pénzkidobás ezeket a drága spéci cuccokar venni?
Pl egy 100 milis Inkness fényvédő 6 rongy, az ápoló krém 5. Eléggé drágák és olyan még csak nincs is, ami egyben hidratáló és fényvédő....
Vagy can ez a tattoo med, de nem írja hogy hány faktor... [link]
2023. febr. 23. 11:12
4/6 anonim válasza:
#3 Van már 11 tetkóm, sose vettem ilyesmit :-) A tetkóin szépek, hibátlanok.
Gyógyulásig Bepanthen krém, utána meg a fent leírtak szerint.
09:10 voltam
6/6 A kérdező kommentje:
Az egyiket még csak most csináltattam egy hete, a másikat novemberben, azt eddig csak a szokásos testápolómmal kentem. Még nem volt nyaram vele, és most hogy ilyen szép napsütéses idő volt, felmerült bennem a kérdés. :) De akkor nem költök ezekre feleslegesen. :)
2023. febr. 23. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!