Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogyan érdemes választani...

Hogyan érdemes választani tetoválóművészt? Mire érdemes figyelni a tetoválás után?

Figyelt kérdés

A lapockámra akarom csináltatni.

Mi történik akkor, ha kész a tetoválás, de azon a területen kialakul egy bőrhiba/pattanás pl.? Ilyen esetben a gyógyult felületet újra kell tetováltatni vagy ugyanúgy fog kinézni utána is?

Még nincs tapasztalatom, mert ez lenne az első.

2023. febr. 19. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Én ismerősök ajánlása alapján választottam. Kaptam több ajánlást, olyanoktól akiknek tetszenek a tetkóik, rájuk kerestem a neten, megnéztem a munkáikat és döntöttem.

Ilyen felületi sérüléstől mint egy pattanás nem lesz semmi baja, mert a festék mélyebb rétegben van a bőrben.

Majd a művész elmondja pontosan mire kell figyelni utána, de röviden annyi, hogy tisztítani kell és kenni.

2023. febr. 19. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én először rákérdeztem egy szalon oldalán. Profi mindkét srác. Azóta váltottam, egy csajhoz járok, őt egy lemondott találkozó miatt találtam (igen, találtam! mert ott vezetett el az utam, ahol az üzlete van, és felírtam az emailjét meg a számát), rákerestem Fb-n, profi ő is, csak más márkát használ. Mindenképp tájékozódj, hogy adózik-e, mert átlagban jobb minőséggek dolgoznak (de pl én azt csináltam, hogy beírtam a Google-ba a nevüket, és ha feldobja lehetőségnek, hogy tud elsősegélyt nyújtani a személy a lakcímével együtt, akkor tuti nem lesz kontár)
jan. 27. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!