Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez normális tetoválásnál?

Ez normális tetoválásnál?

Figyelt kérdés
Tegnap csinaltattam első tetoválásom ezért nem nagyon tudom a dolgokat. Mikor levettem a fóliát és óvatosan megtöröltem akkor fogott egy kicsit a festék, nem attól van talán hogx nagyon vastagon kenyem?
2023. febr. 2. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális.

Egy friss tetoválás egy nyílt seb, nem tudom volt-e dolgod pl egy nagyobb horzsolással vagy egyéb felhám sérüléssel, de az is vérzik, levedzik.

És igen, a tinta egy része is kicsapódik, ez óhatatlan.

Vigyázz, mert ez fog is, és nem lehet kimosni, emiatt jár az összes tetováló talpig feketében.

2023. febr. 2. 19:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nagyon megynugtato, na most még annyit hogy hányszor kell kenni naponta, és a fóliát meddig kell hordani? Az én tetkósom azt mondta hogy jobb ha nincs rajta se alváskor, hanem ha megyek valahova, de ezt elég 2 napig ugye tegnap meg ma, akkor holnap bírnék már menni szórakozni fólia nélkül? Csak simán bekenem és ennyi?
2023. febr. 2. 19:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Vékonyan kend, napi 2-3szor legalább, ha száraz a bőröd, vagy nem iszol eleget, akkor gyakrabban is akár.

De az se jó ha ázik, szóval csak vékonyan.

Mosdás után töröld át papírtörlővel (nem slozipapír, az morzsálódik), és így meg kéne, hogy száradjon, nem szabadna tocsognia.

Ha mész bulizni, vagy egyéb koszosabb helyre, mindenképp tekerd be, hogy nem menjen semmi bele.

2023. febr. 2. 19:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig nem érheti víz, az ing ujját lebirom hajtani rá? Mert jelenleg szabadon van egész nap nem próbáltam még hogy milyen ha rajta van az ing
2023. febr. 2. 20:05
 5/14 anonim ***** válasza:

Szóval a karodon van?

Egy képet ha mutatnál róla, mekkora? És színes vagy fekete? Meg az se mindegy milyen a bőröd.

Egy hétig óvjad a víztől

Ne fürödj kádban hanem zuhanyozz ne túl meleg vízben és közbe tekerd be fóliával..

Télen tetováltatni.. nem ráért volna áprilisban?

Arra vigyázz hogy a tinta ki ne fojjon! Ne edz, ne végezz azzal a karral semmi erosebbet ne emelj vele 10kg nal tobbet.. mert bizony a tinta még friss.

Egy hét aztán már jobb lesz

2023. febr. 2. 21:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Alkaron 25cm, én csupaszon hagyom nem tudom hogy letehetem ágyra vagy hasonlók
2023. febr. 2. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha lefekszel ágyra stb tekerd be fóliaval mert ágyon lehetnek ilyen tudod..ami belemehet stb

A többi meg mar jo lesz. Napkozben lehet szabadon

2023. febr. 2. 21:57
 8/14 A kérdező kommentje:
És inget vagy hasonló hosszú ujut rá bírom húzni az ujját?
2023. febr. 2. 22:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Gondolom az is normális hogy kicsit piros körülötte a bőr?!
2023. febr. 2. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha varrótűvel véletlen megszúrod magad, vagy oltást kapsz, az is piros utána nem? Naugye.
2023. febr. 2. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!