Ajak 👄 tetoválástól lehetek egy kicsit szebb?
Ezzel nem tetoválóhoz meg plasztikai sebészhez kell fordulni, hanem pszichológushoz.
Testképzavar.
Ajaktetoválással nem sokra mész, ajakfeltöltésnek lenne értelme. Csak óvatosan vele, nehogy túl sokat töltess és kacsaszád legyen😀
#4 az, hogy valaki elégedetlen bizonyos testrészével, nem jelent testképzavart. A testképzavar azt jelenti, hogy másképp látod magad, mint amilyen vagy. Pl. egy nagyon vékony lány kövérnek hiszi magát. Ha neked nagy az orrod vagy a füled és nem tetszik, vagy vékony az ajkad és szeretnél vastagabbat, esetleg lóg a melled és szeretnéd felvarratni, az nem testképzavar, hanem szimplán szépítkezés, szebbé akarod tenni magad és ezzel nincs is semmi gond, amíg át nem esik az ember a ló túloldalára.
Tényleg nagyon vékony, de ezen a tetoválás nem segít, csak a feltöltés.
Az orrod is tényleg elég bumszli, nincs semmi zavarod látod te.
Gondolom azt is látod, hogy nem épp jó súlyban vagy, lehet ha lefogynál szebb lennél.
#8 persze, hogy segítene. Nekem is volt orrplasztikám, életem legjobb döntése volt.
Rezek Ödönt tudom neked ajánlani, ő az egyik legjobb itt Magyarországon (szerintem A legjobb), de borsos az ára is, 1 millió felett műt. Viszont ilyenen nem szabad spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!