Mennyibe kerül kézujjakról levő kisebb tetoválás eltávolítása ára?
Kamaszkorban nagy volt a lázadás a világ ellen, és olyan tetoválásaim vannak, amik a tanulmányi eredményeimből is, és már felnőtt szakmai virtus fejjel nézve, nagyon nem hozzámillő, sőt inkább sittes, és ultragáz.
Köszi.
Szia!
5 kezelés nem lesz elég. 8-10 kezelés sem biztos, hogy elég lesz. 150 ezer körülre saccolnám, függ a helytől(melyik orszéág, melyik város, milyen üzlet/szalon/rendelő), a tetoválás méretétől, a tetoválófesték anyagától. Lehet 80 ezer, de lehet félmillió is.
Ennyi pénzért inkább, rátetováltatok.
Irreális árakat mondtok!
80 ezer egy fél kar tattoo.
Félmillió egy teljes hát tattoo. (Perfekt szalonban!)
Tudod miről beszélsz?
Szia!
A fél karos tetoválásom 105 ezerbe került (150, ha a kézfejet és az ujjakat is hozzászámolom). Ez nem volt nagy ár érte. Volt, aki erre 300ezres árajánlatot közölt. (exbnőmnek a félkarosa 360 ezer volt - 6 alkalom alkalmankként 60ezer. Igen, én is csak pislogtam, pedig ez két éve volt...)
Az Invictusban (Magyarországi-Bp-IV kerület) a kis területű eltávolítás alkalmanként 8500.- (tíz alkalomra 85ezer).
Ugyan ez az aestitica-nál közel kétszázezer. (szintén a budapestiről beszélek)
Egy némethoni ismerősöm kézfejét halványította, 3 alkalom kellett, hogy kellőképp halvány legyen, hogy a másik tetoválás korrektül elfedje, ő ezért 700 eurót hagyott ott (eltávolítás+kötszer+ápolószer). (3 alkalomért, nem 10-ért.)
Plasztikai sebészeten itthon meg sem merem tippelni az árárt ennek.
Valóban, takartatni, lefedetni sokkal, de sokkal olcsóbb, ráadásul max 2 alkalom (egy, plusz egy korrekció).
A félmillió egy teljes hát.. hát, attól függ, mekkora a hátad, milyen bonyolult a minta és melyik tetoválónál csináltatod. Kijöhet egy kicsit kevesebből is, de kijöhet a négyszereséből is. (Itthon és nem külföldön.)
Ráadásul, a festéktörvények jönnek befelé, amitől egyrészt festékhiány lesz, másrészt nagyon drágulni fog, plusz a tetoválók díjai is mennek felfelé. Ilyen infláció mellett lassan az alapáras tetoválás lesz 30ezer.
Sajnos szomorú =/
Igen, tudom miről beszélek.
Annó, 10+ éve, mikor varrattam tényleg csak pár ezer forint volt...
Nagy versengések voltak akkoriban a városban, mert minden utcában volt egy tetkós. Ezért sem volt nagy árkülönbség, mindenki törekedett a pontos precíz szép munkára. Voltak akik hamar kibuktak, és vannak akik jelenben is befutottak.
Más világ lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!