Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lehet egy molett nőn is...

Lehet egy molett nőn is szexi,ízléses a comb tetoválás?

Figyelt kérdés
Szeretnék combtetkót. Nem kövér, molett alkat vagyok. Arányosan helyezkedik el rajtam a felesleg, ezáltal a combom sem kicsi.szerintetek egy molett nőn is nézhet ki jól combtetkó?
2022. okt. 13. 12:11
1 2
 11/11 anonim válasza:

Te jó isten, mennyi rosszindulatú ember. Ne foglalkozz velük, itt élik ki magukat :(

A tetkó prolis, ez a szöveg még mindig divat ?

Sajnos sok a befásúlt gondolkodású ember, nekik bármit mondhatsz, de van egy véleményük, amikből nem tágítanak. Na az ilyen embereket kell kizárni az életedből. Egyébként akik ennyire ellenzik a tetoválást, általában már ki vannak öregedve, élik a kis életüket a mókuskerékben. De hál isten, a fiatalabb generációk már másképp gondolkoznak. Akinek nem inge..

A kérdésre. Nézz képeket neten molettebb tetovált nőkről. Biztos van olyan, ami alapján tudsz dönteni. És az igaz, neked kell tetszen nem másnak. Én az első tetoválásomat egy legjobb barátaimmal készitettem. Sokaknak nem tetszik, de mit számít? Eszmei értéke van, a gyakori kérdésekes megmondóemberek negatív véleménye pedig méginkább nem számít, persze ha az nem építő jellegű, de az ritka.

Ja, egyébként zsánereim a molett nők és ezzel nem vagyok egyedül. <3

Egy tetovált proli. 27f

2022. okt. 29. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!