Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha mindenképpen választanod...

Ha mindenképpen választanod kéne egy tetoválást, mit varratnál magadra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van aki nem akar tetkót, ez elméleti kérdés....
2022. aug. 13. 18:10
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Semmiképpen sem olyat választanék ami minden második emberen megtalálható. Én mindenképpen valami geek vicces dolog, vagy valami kedvenc film, kedvenc zenei stílusra utaló dolog vagy valami ilyenben gondolkodnék. De kezdésnek szerintem ilyen 5-10 cm-s dolog lenne.
2022. aug. 13. 18:14
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
A Feszty körképet. Ha már varratok, akkor legyek tele.
2022. aug. 13. 18:17
 3/18 A kérdező kommentje:
Jaj 2es bocsi veletlen mentem a felpipara. Teljes pipat akartam...:(
2022. aug. 13. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy pillangót. A világ egyik leggyönyörűbb állatának tartom őket, és van 2 pillangó karakter is akit imádok. Zárójeles megjegyzés: #3, megnyugtató, hogy nem csak én nyomok néha véletlenül rossz értékelésre :D
2022. aug. 13. 19:54
 5/18 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Rózsákat a vállam- mellkasomra, mell alatti vonalhoz mandala motívumot. Egyszer talán még is valósítom☺️
2022. aug. 13. 20:00
 6/18 anonim válasza:
100%
Egy apróságot, amihez jelentés tartozik, amolyan bemutatkozás bizonyos körökben (üzleti körökben, ahol mozgok). Ez olyan, mint pl. a Motel c. filmben az "Elite Hunter" kutyás tetoválás :)
2022. aug. 13. 20:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Valamit a múltamból

A) valami édesanyámmal kapcsolatos szimbólumot, szerintem ha valakivel kapcsolatban bármit a bőrömbe vésnék, ő lenne a legalkalmasabb személy rá.

B) valamit a szakmámmal kapcsolatban. Végülis az életem jelentős részét teszi ki, szeretem, érdekel, nem lehet bajom abból sem.

C) a kutyám mancsnyomát. Ez a kis lény színtiszta szeretet és boldogság és ez nem fog változni már az idővel. Ő az első saját kutyám, hatalmas élmény, amit megörökítenék.

2022. aug. 13. 20:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Olyan jokat írtok 😊

(#4 az érintőkepernyő egyik átka. A másik az autokorrekt de azt legalabb ki lehet kapcsolni)

2022. aug. 13. 20:24
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaha is lesz tetoválásom, akkor két szimbólumot dédelgetek, amit el tudnék magamon képzelni örök időkre, viszonlag kicsi, visszafogott méretekben.

Az első egy skorpió, a horoszkópom után:

[link]

A második pedig a Green Day American Idiot c. albumához kapcsolódó szív alakú gránát logó. Engem ez az album indított el 2005-ben a rockzene útján, ez volt rám a legnagyobb hatással mai napig. Nagyon sok szép emlékem fűződik hozzá, és kötődöm hozzá annyira érzelmileg, hogy magamra merjem varratni:

[link]

2022. aug. 13. 20:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
egy küklopszot aminek a szeme az análrózsám lenne
2022. aug. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!