Ha mindenképpen választanod kéne egy tetoválást, mit varratnál magadra?
Valamit a múltamból
A) valami édesanyámmal kapcsolatos szimbólumot, szerintem ha valakivel kapcsolatban bármit a bőrömbe vésnék, ő lenne a legalkalmasabb személy rá.
B) valamit a szakmámmal kapcsolatban. Végülis az életem jelentős részét teszi ki, szeretem, érdekel, nem lehet bajom abból sem.
C) a kutyám mancsnyomát. Ez a kis lény színtiszta szeretet és boldogság és ez nem fog változni már az idővel. Ő az első saját kutyám, hatalmas élmény, amit megörökítenék.
Olyan jokat írtok 😊
(#4 az érintőkepernyő egyik átka. A másik az autokorrekt de azt legalabb ki lehet kapcsolni)
Ha valaha is lesz tetoválásom, akkor két szimbólumot dédelgetek, amit el tudnék magamon képzelni örök időkre, viszonlag kicsi, visszafogott méretekben.
Az első egy skorpió, a horoszkópom után:
A második pedig a Green Day American Idiot c. albumához kapcsolódó szív alakú gránát logó. Engem ez az album indított el 2005-ben a rockzene útján, ez volt rám a legnagyobb hatással mai napig. Nagyon sok szép emlékem fűződik hozzá, és kötődöm hozzá annyira érzelmileg, hogy magamra merjem varratni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!