Hová jó varratni, ahol nem torzítja el a tetoválást a fogyás/hízás?
Egy kicsit duci lány vagyok, egy 20 kilót le kéne dobnom magamról, az első 5 már megvan, de még fogyni szeretnék, illetve sajnos a hízásra is hajlamos vagyok (bár nem szeretnék visszahízni, ha egyszer lefogyok).
Van már egy tetoválás az alkaromon, de most szeretnék még egyet, kicsit eldugottabb helyre (meg az alkaromra már megvan, hogy mit szeretnék csak azt még nem most). Az oldalamra/bordámra gondoltam, de nem tudom ott mennyire torzítja a fogyás vagy a hízás.
Olyan helyre, ahol nem látom, (tehát a hátamra) nem akarom.
Amúgy egy szövegről lenne szó, azt meg bokára, lábra szerintem furcsa varratni.
Szóval eléggé kilőttem a helyeket. XD
Amúgy nem olyan nagy a hasam, mert inkább deréktól lefele hízok, szóval annyira azért talán nem lenne undi a bordámon, amíg kövér vagyok sem.
Az meg annyira nem opció, hogy várjam meg míg lefogyok, mert most értem egy olyan szakaszhoz az életemben, amit egy tetoválással szeretnék úgymond "lezárni" (tudom kicsit közhelyesnek hangzik, de ez van).
Szerintetek jó a borda vagy van valami más ötletetek?
Köszi előre is!
Istenem, gyere le. xD
Vonzom a fogyatékosokat, esküszöm.
Na mindegy, remélem jobb napod lett, hogy ezt leírtad. :)
Ha drasztikusan akarsz fogyni és általad látható helyre tetováltatni, akkor még a mellkas jöhet szóba. De én igyekszem a szövegről lebeszélni aki azt akar, mivel nem a fogyás és hízás miatt, de idő után a sejtregenerálódás mikéntje miatt a szöveg, ha nem kellőképpen nagy betűkkel van tetoválva, el fog kicsit mosódni. Csontos felületen kevésbé, de ott könnyebben kopik (ujjak, kézfej, lábfej, boka...). Bordára se tűnik rossznak, de hidd el, 4-5 év múlva már nem lesz jó sajna, főleg egy idézet, vagy szöveg. Kulccsonthoz esetleg. Bár ez is olyan, hogy ha valami változik most (párkapcsolat vége, kezdete, továbblépés házasságra, gyerekvállalás, elvesztett gyerek, elvesztett szülő/nagyszülő, teljes változás...stb) nincs rá garancia, hogy később ne változzon. 20 kiló lehet nagyon sok, meg lehet szinte semmi. Egy 150 kilós alkathoz a 20 semmi, de egy 70 kilósnak nagyon sok, 50 kilósnak drasztikus-életveszélyes. Lehet fogyni lassan, és gyorsan is.
Végül is magadnak csinátatod, de ha nagy változást szeretnél, akkor inkább keress egy mintát, mint szöveget.
Köszönöm a válaszokat!
Azóta még nem csináltattam. xD Lehet inkább várok még vele én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!