Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnátok közös tetoválás...

Tudnátok közös tetoválás ötleteket fiú barátoknak?

Figyelt kérdés

Valami kisebbre gondoltunk bal alkarra, csuklóra.

Előre is köszönöm.

#barátság #tetoválás #Közös tattoo
2022. júl. 11. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így rohadtul kevés információ. Van Közös hobbitok, Közös érdeklődési kör, stb? Mert ennyi infóval max sablon tömeg tetkót tudok javasolni a barátságról és ennyi.
2022. júl. 11. 15:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Rengeteg közös van bennünk, szinte olyan mintha ő én lennék. A gondolkodásunk, az érdeklődési kör is…

Gondolkodunk egyen, csak nem tudom ez hogy működik. A lényeg hogy elneveztük egymást egy meséből. Ő js egy mesefigura én is…. De ezt hogy szokták? Hogy én tetováltatom magamra az ő karakterét ő meg az enyémet vagy fordítva? Vagy ebből kombinálva egy figura és ugyan azt mind a ketten?

2022. júl. 11. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te az ő figuràjàt, ő a tièdet
2022. júl. 11. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Írtam privátban én meg.
2022. júl. 11. 16:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét példával ha már mesénél tartunk: én ezt úgy csinálnám, hogy ha mondjuk ő Aladdin és meg Jázmin, akkor rajtam van Jázmin rajta meg Aladdin. De úgy is lehet persze, hogy mindkettőtökön mindkettő és akkor ugyan az a mintha. Személy szerint nekem az első variáció jobban tetszik, nekem olyan közös van a legjobb barátnőmmel.
2022. júl. 11. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk olyan van, hogy mivel nekem Panda a becenevem, barátnőmnek egy pandás tetkója lett.😊
2022. júl. 11. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
Itt már csak egy durván nyálas, 12-egy-tucat idézet segíthet.
2022. júl. 11. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
mi a két figura, ha kérdezhetem? lehet tudok mondani egy-két 5letet
2022. júl. 12. 22:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Spongyabob-patrik
2022. júl. 13. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!