Egy ilyen tetoválás hol mutatna jól?
Feleségemmel lenne páros-tetoválásunk, mert mindkettőnk az őskor óta szurkolunk a Barcanak, egy kiülős helyen ismerkedtünk meg egy El Classico alkalmából. Tehát sokat jelent nekünk. Kb 4 centinél nem akarnám nagyobbra, hol mutatna jól? Ugyanarra a helyre szeretnénk. És színesben vagy fekete-fehérben nézne ki jobban? [link]
Szinesben, boka/lábszár belső felére.
Lehetne úgy hogy egyikőtöknek jobb lábán, másiknak bal, így egy egységet alkotnátok :)
4 centinél én picit nagyobban csináltatnám, hogy évek múlva ne egy összefolyt paca legyen belőle. 6-8 centi már inkább működhet hosszútávon.
Amúgy mivel foci témájú én tuti lábra rakatnám valahova a boka felett pár centivel, vagy oldalra vagy hátra.
Amit az előző írt, hogy ellentétes lábra, az nagyon cuki ötlet, szerintem jól nézne ki. :)
Mivel pici tetkó, így én a feketét ajánlanám, sokkal szebben öregszik és kevésbé kopik, mint egy színes. Az ebben található színek, a sárga meg piros amúgy is fokozottan problémásak tudnak lenni - nem mindenkinek reagál rá jól vagy veszi be a bőre egyáltalán - így ha első tetkótok szerintem nem érdemes kockáztatni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!