Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Volt aki megbánta a tetoválást?

Volt aki megbánta a tetoválást?

Figyelt kérdés
Nem voltam soha se nagy tetkó rajongó, viszont már egy ideje gondolkodom egy tetkón, meg is van az ötlet, ami jelenleg nagyon tetszik és úgy gondolom, hogy illik hozzám. De felmerül bennem a kétely, hogy mi van ha mondjuk 10 év múlva már nem fog tetszeni. Egyébként elég fiatal is vagyok, 19 szóval nem tudom merjek-e belevágni, jelenleg úgy érzem, hogy nagyon szeretném.

2022. jún. 2. 10:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Még jó hogy tudod, hogy hogy nézek ki. XD

"Írtad is, hogy az emberek visszataszítónak és ocsmánynak tartanak." Öm... nem pontosan ezt írtam, de oké. Sokaknak tetszeni szoktam, na de lényegtelen.

Egyébként meg egyáltalán nem vagyok sátánista (konkrétan vallástalan vagyok), instám sincs, szóval kicsit félreértetted a dolgot. :)

Amúgy úgy bírom, hogy full anonim az oldal, de te már eldöntöd a fejedbe ennyiből, hogy milyen lehetek.

2022. jún. 7. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!