Milyen piercinget csináltatnátok?
Metioninnak: van daithem és tragusom egy fülben, nem zavarják egymást egyáltalán. Ha hosszabb szára van a tragusodnak és már gyógyult, akkor cseréltesd ki rövidebbre és mehet a daith, simán elférnek. :)
A kérdésre válaszolva: a legtöbb ami tetszik nekem már van, ezek főként fülpiercingek - daith, rook, tragus, több helix, conch, forward helix, flat, etc. Industrialt nagyon szeretnék, de sajnos a fülem anatómiája nem alkalmas rá, sose tudnám begyógyítani emiatt.
Arcon ami nagyon tetszik, az a nostril - akár több is egy oldalon vagy mindkettőn -, illetve a medusa/philtrum és a vertical labret, de a munkahelyem miatt sajnos az arcomon nem lehetnek piercingek. :(
5. Nem zavarnak egyáltalán, amikor bedugós fülest használok akkor kicsit arrébb nyomom őket, de ennyi. :D Én is azt hittem majd nehezebb lesz vele fülest használni, de nem.
Kérdezőnek: Nekem segített a migrénen/gyakori fejfájáson! Nem kifejezetten ebből a célból csináltattam, de tényleg segít valamennyit, egy kezemen meg tudom számolni hányszor fájt a fejem mióta megvan, pedig nekem előtte majdnem minden nap szétszakadt szinte, főleg frontokkor. Migrénem pedig nem is volt azóta, lekopogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!