Ribirendszámot hogy lehet eltávolítani?
Figyelt kérdés
Fiatal koromban csináltattam, az összes barátnomnek volt, de most már anya vagyok és meguntam2022. máj. 19. 08:36
2/9 anonim válasza:
Anyaként is maradhatsz ribi és akkor nem laposodik el a házasság.
3/9 anonim válasza:
Lézer, de nem lesz olcsó mulatság.
Szakemberekből ha budapesti vagy akkor harmos doktor vagy hodi nagy erikat keresd.
4/9 Noren1989 válasza:
Egy egésztestes tetkó pl faszàn eltakarja.
5/9 A kérdező kommentje:
4es nem akarom kitetováltatni az egész hátam
2022. máj. 19. 18:01
6/9 anonim válasza:
Lézer. De teljesen nem fog eltűnni, halványan látszódni fog kezelés után is.
7/9 anonim válasza:
Elsőként mindenképpen lézerezni menj, persze nem mindegy hová. Vigyázni kell, mert hozzá nem értő személy nagyon csúnya, maradandó is sebeket okozhat vele. Alaposan utána kell járni. Facebookon van tetoválás eltávolítás csoport, érdemes megnézni.
8/9 anonim válasza:
Talartasd el mással, nem kell ahhoz egész hát.. Olcsóbb és szebb mint a laser.
9/9 anonim válasza:
Előző, ez csak akkor működik, ha nem ábrándult ki a kérdező úgy általában a tetoválásokból. A másik, hogy sokszor takarás előtt is kell pár alkalom lézer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!