A színes tetoválás hogyan változik az idő múlásával? Szép marad az összkép, vagy ahogy változnak a színek, teljes egészében más lesz az egész és már elégedetlenek vagytok vele? Vagy olyan kevéssé változik a szín, hogy a nagy egészben nem észrevehető?
Odavagyok a színes tetoválásokért, de ahogy elkezdtem utánanézni, úgy tűnik, hogy egy jó minőségű, fekete tetoválás tartósabb és hosszabban szép marad, illetve könnyebben felújítható. Akinek több éve van színes tetoválása: ajánlod, vagy máshogy döntenél?
Kérem olyanok válaszoljanak, akinek több éve van már színes tetoválása/közelről ismernek valakit, akinek van és élő tapasztalattal rendelkeznek.
A színes tetkók idővel megkopnak kifakulnak. Ugyanígy a fekete is de az tartósabb. Nagyon sok vendégem van a kopott színes tetkó frissítésére. De én mondjuk jobban szeretem a feketét.
Meg a színes Sztem csak egy divathullám.
Gondold meg.
Egy tetováló
A tetoválás a gyógyulás után a az epidermisz és a melanin alatt van, tehát a bőröd természetes színe hozzáadódik a színekhez, amit használnak.
Szóval ha pl sárgás-meleg tónusú a bőröd, egy hideg lila pl szürkésnek tűnhet, mivel komplementer színek keverednek.
Vagy pl a másik tipikus, amikor a fehér tintára barnul rá valaki, és aztán csodálkozik, hogy a fehér "besárgult", azaz a bőr meleg arany színű tónusai a tetováláson is látszanak.
Emiatt érdemes nem széllel szemben huģyozni, és a természetes adottságokhoz igazítani a szín palettát.
Ezen kívül igen, a nap kiszívja a színt mindenből, ha szolizni akarsz, ne gondolkozz pasztell színekben, meg vékony vonalas mintákban, válassz valami határozottabbat pl american tradition stílust, vastag vonalakkal, alap színekkel, és használj rajtuk naptejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!