Ha vannak közös tetoválásaim valakikkel, mennyire fair dolog velük szemben, ha leszedetem őket?
Az egyik az édesanyámmal közös, a másik a legjobb barátnőmmel. Ne értsétek félre, nem a velük való kapcsolatommal van bajom, őket szeretem, de a tetkók, amik akkor jó ötletnek tűntek, egyszerűen már nem tetszenek. Rossz helyen vannak, nem látom őket esztétikusnak, illetve soknak is érzem, hogy ennyi van rajtam: összesen négy, közülük ez a kettő elég kicsi, szóval maga az eltávolító procedúra nem lenne számomra kibírhatatlan, és valószínűleg az alattuk lévő bőrfelület sem maradna ocsmány. Mindkettőt a jobb alkaromon sikerült elhelyezni, szóval még azt sem mondhatom, hogy nem feltűnőek (melegebb időben, amikor kénytelen vagyok rövid ujjúban flangálni, ha nem akarok megpusztulni).
Mit "illik" ilyenkor csinálni? Hatalmas bűntudatom van, és biztos vagyok benne, hogy anyámat meg is bántanám, tudom azt is, hogy jobban át kellett volna gondolnom a dolgokat anno. Ennek ellenére nem szeretek ezekre a tetkókra nézni, utálom, hogy rajtam vannak, legszívesebben megszabadulnék tőlük, csak nem tudom, van-e "jogom" hozzá úgymond. Van erre bármi értelmes, nem inkorrekt megoldás?
A tevtesteddel te rendelkezel.
Ha nem tetszik a tetoválás leszedeted. Senkinek semmi köze hozzá.
Az ember valtozik. Nekem is van 2 tetkom. Szépen sikerültek, de rá kellett jönnöm, hogy tőlem ezek távol állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!