Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szolárium tetoválás után?

Szolárium tetoválás után?

Figyelt kérdés

Két hete van tetoválásom, egy pici szívecske a karomon, szoliba jártam eddig heti 1x8 percre! Ha letakarom több rétegben szerintetek mehetek ugyan így?

Hozzáértők tanácsa érdekelne?

2022. ápr. 24. 22:14
 1/8 A kérdező kommentje:
-?
2022. ápr. 24. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A tetoválás meg a szolárium nem barátok alapból sem, főleg nem friss tetkóval. De ha le tudod takarni úgy, hogy ne érje a szoláriumban a fény akkor mehetsz.

Azért vicces, hogy régen ólommal meg higannyal kenték a bőrüket a nők, hogy fehér legyen. Most meg gépbe fekszenek UV sugarak alá, hogy barna legyen.

2022. ápr. 25. 00:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Heti 1x8 perctől nem vagyok barna, egyszerűen van egy kellemes ember színem én a nagyon fehér bőrűek csoportjába tartozom de ennek ellenére nem nagyon égek le a napon! De soha nem is leszek fekete a szolárium arra jó nekem hogy ne halálsápadt hanem csak sápadt leszek de igen, én soha nem szeretnék nagyon barna lenni, szerintem gyönyörű a fehér bőr!
2022. ápr. 25. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék.
2022. ápr. 25. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem, a frissen tetovált bôr meg tud égni de rohadt csúnyán.

A bôr még nem állt vissza a normál erôsségére, az a védôréteg ami normál esetben megvéd a subaraktól még nem állt vissza. Én kivárnék egy hónapot, csak hogy biztosra menjek.

2022. ápr. 25. 15:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma voltam szoláriumban végül így döntöttem a tetoválás helyén egy kis gipszel betekertem, arra ráhúztam két zoknit aminek nem volt lábfeje! Így mentem be a 8 percre! Remélem nem lesz probléma, nem fáj nem viszket, nem lett más, remélem elég volt neki ez a védelem! Köszönöm
2022. ápr. 25. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Ha így becsomagoltad akkor biztos nem lett baja.

2022. ápr. 26. 14:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi baja, minden héten azóta mentem 1x, letakartam, fásli és szétvágott zoknit ráhúzva, picit látszik a színkülönbség de nem nagy a difi :)
2022. jún. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!