Más sem tud leállni a tetoválással?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel kezdtem el újra tetováltatni 2 év után. Azóta 4 új és egy javítás készült. Nem bírok leállni..olyan mint a drog (tudom rossz hasonlat)..szinte testi és lelki fájdalmat érzek miatta. Nekem olyanok mint a terápia..minden pillanatát imádom. A fertőtlenítő illatát, a tetoválógép hangját és még sorolhatnám.2022. ápr. 22. 11:57
1/7 A kérdező kommentje:
Most is legszívesebben ráírnák a tetoválómra..
2022. ápr. 22. 11:58
3/7 Noren1989 válasza:
Semmi baj, csinàld. Régebben követtem pàr csajszit instàn. Elsőre még mondhatni igényes nonfiguratív tetkók, majd a trash,aztàn meg az egésztestes fekete.
4/7 anonim válasza:
A test az ilyesmit úgy kezeli, mint egy hullámvasútazást. Telenyom endorfinnal, andrenalinnal, és ez tud nagyon jó érzés lenni.
Ameddig az eredmény is örömet okoz, miért ne?
5/7 anonim válasza:
Miért ne? Ha szeretnéd, csináld. Majd ha nem lesz hely, vagy pénz, akkor abbahagyod. :D
6/7 anonim válasza:
Ezt jól megmondtad kedves #6-os!
7/7 anonim válasza:
#6 és akkor a metanfetamin kiknek a drogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!