Ez elfertőződött tetoválás lehet, vagy csak gyógyul?
Figyelt kérdés
Kezeltem, ahogy a tetováló mondta. 2 napig volt rajta fólia, nem áztattam ki, vigyáztam, hogy nagyon kevés víz érje, kentem bepanthennel is. Még nem hámlott le, jelenleg így néz ki.
Azt már most látom, hogy kopott lesz, de a kék rész ( azon egyébként 2 x mentek át) kinézete fura nekem, eddig egyik tetkómnál se volt ilyen ,, kidudorosodás” ,, és pirosság sem. A tetováló vagy én ronthattam el valamit? Visszamennétek ezek után befejeztetni a mintát?
2022. ápr. 8. 13:04
1/2 anonim válasza:
Inkább gyógyul, de bizti lesz egy kis festék kidobódás ott. Nem mondanám elfertőződöttnek, inkább picit begyulladt. Pár nap és helyre jön. De sztem nyugodtan mutasd meg a tetkósodnak, ő majd mondja mit lehet csinálni hogy a gyulladás lemenjen. És igen, visszamennék hozzá a befejezéshez is.
2/2 anonim válasza:
Túl lett dolgozva a bőr ezért vastagabb heg lett rajta, valószínű halványan is fog gyógyulni.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!