Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Olyan tetoválót keresek...

Olyan tetoválót keresek pesten belül, aki szépen dolgozik és vállal kézfejre, fül mögé, arcra is tetoválást (?)

Figyelt kérdés
Van már pár tetoválásom, és az egész testemet tervezem kivarratni. Vállalom és tudom, mi jár ezzel, felnőtt vagyok, van biztos szakmám, tehát megítélés szempontjából nem lenne gond, de ezekre a helyekre nem mindenki vállal el tetoválást, így ajánlásokat szívesen fogadok.

2022. márc. 30. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Imádom, amikor az a bizonyos lelkironcs feljön ide és a kategória összes kérdéséhez odahányja, hogy őrült és igénytelen mindenki aki tetováltat. 1es, neked kéne terápia
2022. márc. 30. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Első, ha valami nem tetszik, és nem tudsz adott témához építő jelleggel, adott kérdésre válaszolva hozzászólni, nem egyszerűbb tovább menni? 🙄

2# Köszi, rendes vagy.

2022. márc. 30. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Komáromi Geri - Swastika, ő vállal bármilyen helyet. Szó szerint bárhol. (Bp, Uránia mellett)

Rajta kívül is vannak, facebookon sok tetoválós csoport van, lépj be párba és kérdezd ott meg, több hasznos választ fogsz kapni ;)

2022. márc. 31. 16:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi 3#, Gerit most ajánlotta egy ismerős is, valószínűleg ő lesz a befutó. :)
2022. márc. 31. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Illetve 4# es, a 3# én vagyok 😅😂
2022. márc. 31. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!