Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szemöldöktetoválás esetén a...

Szemöldöktetoválás esetén a var leesése után nagyon halvány a szemöldököm. Fog majd sőtétedni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 28. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
6 hétig változik a színe. Utána lesz végleges.
2022. márc. 28. 14:01
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Én még nem csináltattam, de már elég sokat olvastam róla, és így...nem tudom miért ugrottál bele úgy hogy ez az alap info se volt meg, nekem ez jó meredek de egy csomó sminktetováló ilyen kis gagyi emojis magyarázóképregényt is rak az oldalára, hogy ha leesik a varr akkor "úristen eltünt a szemöldököm" szitu van. Igen, leesés után halvány, aztán hetek alatt éri el a végleges színt, a korrekcióra már úgy mész, hogy megvana végleges színmegmaradás, és ahol kidobta a bőr, ott pótolják...

De tényleg nem értem, hogy lehet elvégeztetni magadon egy iylet ennyire kevés alapinfóval...utóápolást told rendesen!

2022. márc. 28. 14:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom láttam azt a képet, a tetkós lány is mondta csak egy kicsit megijedtem vagy nemis tudom, mondom inkább megkérdezem. Köszi a válaszokat 😊
2022. márc. 28. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sötétedni fog
2022. márc. 28. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nektek a válaszokat
2022. márc. 28. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fog persze.
2022. márc. 29. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!