Ha találkoznátok egy olyan emberrel, akinek egy kereszt lenne a nyakára tetoválva, mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Lenne valamilyen előítéletetek miatta? Ha igen, akkor milyen?2022. márc. 25. 22:04
2/5 anonim válasza:
Ha nem egy vallási fanatikus / valláskárosult, akkor semmi bajom nem lenne vele.
3/5 anonim válasza:
Semmi rosszat. Csak is az ő dolga mit tetováltat magára. De az emberek többsége valóban lehet, hogy előítéletes lenne.
Mivel én nem vagyok az, így csak azt tudom mondani ami miatt én nem csinálnám:
Vallási vagy ideológiai dolgokat ugyan úgy nem tetováltatnék magamra, mint ahogy az adott párom nevét sem varratnám fel. Változékony lehet az is ,hogy az ember miben hisz. Másrészt túl sokat közölne a hitemről/nézeteimről egy ilyen.
5/5 anonim válasza:
Tartanék tőle, hogy hitgyülis vagy bármi más beteg szekta tagja. Elkerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!