Ehhez tudnék valahol stencilt találni?
Figyelt kérdés
Már régóta kinéztem ezt a tetkót viszont sima nyomtatható design formában eddig még sehol sem találtam, esetleg van olyan aki ügyesebb, mint én ezzel kapcsolatban?
6. tetkó (dragon half sleeve)
2022. márc. 22. 18:54
1/2 anonim válasza:
Kicsit zavaros a kérdésed, miért kellene pontosan ezt a mintát kinyomtatni stencil formában?
Rendes, tisztességes tetováló nem fogja amúgy sem más munkáját másolni, egy az egyben felvarrni rád. Viszont inspirációként megmutathatod neki, hogy valami hasonlót szeretnél, ilyesmit tervezzen neked, de ahhoz meg nem kell, hogy maga a minta meglegyen nyontatható formában, elég, ha ezt a képet megmutatod neki.
2/2 anonim válasza:
Manapság nehéz egyedi tetoválást csináltatni az embernek. Engem sose zavart ha kb minden 5. emberen ugyan azt a mintát láttam. De! Amióta saját tetoválásom van, borzasztóan zavarna, ha más lopná a mintám. És egy tetováló is utálja más munkáját lopni. Ezek a tetoválások nem azért vannak az interneten fent, hogy úgymond “megvásárolhassd”, csináltass egyedit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!