Szerintetek mennyibe kerülhet egy olyan tetoválás, ami a fiatalember bal kezén van?
2022. febr. 28. 20:01
1/4 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom, hogy a legtöbbre azzal megyek, ha megkérdezem a tetoválót, csak kb szeretném tudni előtte.
2022. febr. 28. 20:03
2/4 anonim válasza:
Ez legalább 2-3, de lehet inkább négy alkalmas meló. A legtöbb tetoválónál, akinél én voltam az egész nap díja olyan 50 és 80k között mozog.
Szóval három alkalommal számolva alaphangon 150k. Ez budapesti ár, képzett, tapasztalt művésszel. Vidéken, illetve kevésbé tapasztalt tetoválóval, aki még csak gyakornok ennél sokkal olcsóbb is lehet.
3/4 anonim válasza:
80 és 300 ezer között, tetováló és szalonfüggő.
Tisztán anyagárban 20 ezer körül kijönne, egy bejelentett akár csak gyakornoknak, ha még nagyon kedvezményes, akkor sem mászik le 50 alá, legfeljebb, ha otthon csinálja és feketén. A fenti 150 ezres ár a pesti szalonok legtöbbjébe reális, de van tetováló, akinél egy alkalom max 4 óra és 60ezer ft, és akármilyen gyors is, ez nála 5 talán 6 alkalom is lenne.
4/4 anonim válasza:
4-6 session, alkalmankent 60-80 ezer. Sok studioban is dolgoztam mar, sok kollega arait/munksmatempojat ismerem, ez most a budapesti atlag. Sajnos meg ennyiert is kapsz xar munkat ennel olcsobban meg valoszinuleg meg tobb alkalom lenne (es gyengebb minoseg). Persze dragabbat is siman talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!