Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fiúk, mit gondoltok a tetovált...

Fiúk, mit gondoltok a tetovált lányokról? Vonzó számotokra vagy sokkal inkább kevesebb esélyt adtok az ismerkedésre? Persze nem agyontetovált test vagy végtag esetében.

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

"Bár az ilyen jófiú vagyok és csakis az erkölcsileg elfogadható dolgok pártját erősítő fiúk véleménye engem se érdekel .. márpedig gondolom itt olyanok is hozzászóltak."

ezt miből szűrted le? pusztán abból, hogy valakinek nem tetszik? én magasról leszarom, hogy a közízlés szerint mi számít elfogadhatónak - egyszerűen esztétikailag nem jön be, hogy tintaszínű motívumok vannak valaki bőrébe égetve. ez van, nem tetszhet mindenkinek minden, fel lehetne dolgozni anélkül is, hogy egyéb szempontból degradálnád a másikat.

üdv, #1-es

2022. febr. 23. 23:33
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

11:

Megint kezdődik a special snowflake hiszti, úgy látom. :D

2022. febr. 24. 00:07
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem kezdődik semmi :) nem szerettem volna bántóan fogalmazni, sajnálom, ha mégis az ellenkezőjét értem el.

Mindenkinek megvan a maga véleménye erről és tiszteletben van tartva. Csak kiváncsi voltam merre billen a mérleg a vélemények terén

2022. febr. 24. 11:04
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem zavar egyébként, szimplán statisztikailag közbeszúrható, hogy aki a “társadalmi normákkal/dogmákkal/elnyomással” érvelget, annak szeretném figyelmébe ajánlani, hogy ezek meghaladott, kb 50-30 éves sztereotípiák. Senki nincsen elnyomva ma már, aki valamilyen modern elvet vall (pl. tetovált, szenvedélybeteg, nem akar házasodni), mivel a fiatal generáció kb masszív 1/4-e ugyanezekkel a paraméterekkel indul neki az életnek és a maradék sem feltétlenül a Szent Ágostoni istenérvek alapján éli az életét. :D

De ez a kiigazítás korrekt volt, nem kötözködöm.

2022. febr. 24. 12:52
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Illetve nem gondolom, hogy bárkit is valós hátrány érne az ismerkedés terén emiatt, mert ha belegondolsz, valójában nem is egymást keresitek egy olyan emberrel, akinek ez erkölcsileg nem fér bele. Ha egy “natúr” ember összejön egy extrémebbel, az is maximum amiatt lehet érdekes, mert kompromisszumkészek egymással a felek és elfogadóak a különböző kultúrák iránt.

De ha Téged amiatt utasít el a Józsi, mert első ránézésre látta, hogy valami római számos dátum a bokádon van, akkor nem biztos, hogy sokat vesztették vele, hiszen feltehetően a Te személyes szabadosságodat az élet más területein sem tudná hova tenni és csak szenvednél mellette.🤷‍♀️

2022. febr. 24. 13:00
 16/19 $$$$$ ***** válasza:
91%

Számomra nagyon vonzó. Bar nekem azok a lanyok is nagyon tetszenek akik tényleg rendesen szét vannak varva. Számomra nincs olyan, hogy egy lányon már tul sok tetkó van. Nekem jelenleg 6 db van. Meg meg szeretnék egy párat. Bar én arcra,nyakra,kézfejre sose fogok a leendő munkám miatt. Mert sajnos még most is van pár karót nyelt ember. De a lányokon ezeken a helyeken is tetszenek a tetkók.

21/F

2022. febr. 26. 14:18
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha igényesen meg van csinálva akkor szerintem szép. De az ízléstelen, összecsapott tetkók nekem nagyon taszítóak.
2022. febr. 27. 21:23
 18/19 anonim válasza:
62%
14-es, még ha nincsenek is elnyomva, jónéhány munkahely elutasítja a tetovált embereket, véleményem szerint alaptalanul. És igenis kapnak megvető pillantásokat. Nem mondom, túl lehet élni de azért na
2022. febr. 28. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Nem alaptalanul vannak hivatali szabályok megszabva és nem a tetováltak kirekesztése miatt. A hivatal intézménye többszáz éves konvencionális kultúrára tekint vissza, ehhez kéretik mindenkinek tartani magát - nem kell lemondani a tetoválásokról, itt is annyi a megkötés, hogy ne mutasson sokat - csupasz bőrfelületből, nem tetoválásból. Ahogy egy kulturált ember egyébként is felöltözne és nem a Jézust mutogatná strandruhában a Kormányablakban.😀

Mindenki kap negatív pillantásokat. Pl. a természetesen vörös hajú emberek is, a magas dioptriával rendelkező rövidlátók is, a szeplősök, stb… És akkor ezek nem is választáson alapszanak.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy ha valaki vagány varratni, akkor legyen vagány ahhoz is, amit a környezete reagál rá - ha pozitív, ha nem. Nem csak akkor kell verni exhibicionistán az asztalt, amikor jó fényben lehet feltűnni vele, hogy “de hát ez nem tömeg”.

2022. febr. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!