Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Manapság mik azok az állások...

Manapság mik azok az állások ahol nem számít a tetoválás?

Figyelt kérdés

Nincs egy tetkóm se, de szeretnék majd látható helyekre évek múlva. Mire készüljek? Mostanság a munkáltatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Azok az emberek akik tetőtől talpig ki vannak tetoválva mit dolgozhatnak?

Akinek van véleménye, tapasztalata szívesen meghallgatom. Kíváncsi vagyok manapság ki hogy viszonyul az extrémebb, nem átlagos külsőhöz.

Azok az emberek akik nem tudnak azonosulni, illetve nem tudják elfogadni ezt a stílust legyenek kedvesek ne kommenteljenek!

2022. febr. 22. 14:48
A kérdező szavazást indított:
Munkáltatók: elfogadom és nem érdekel, hogy néz ki az alkalmazottam
Munkáltatók: ne legyen látható, a többi nem érdekel
Munkáltatók: egyáltalán ne legyen
Munkavállalók: olyan helyre megyek ahol nem a külső számít, hanem a szaktudás
Munkavállalók: előbb állást keresek, az után varratok egyeztetve a főnökömmel
Munkavállalók: én szakmámban ez nem számít
38 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%

mi a szakmád??? Ettől is függ.

Nyilván egy targoncásnak, vagy komissiózónak nem nézik a külsejét, vagy a tetkóit.

2022. febr. 22. 14:56
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem sok helyen foglalkoznak vele. Van televarrt orvostanhallgató, gyógypedagógus és banki alkalmazott ismerősöm is (a banki alkalmazottnak mondjuk takarja a munkaruhája). Ha nem nyakra/arcra/kézfejre csináltatod, és ruhával eltakarható, akkor megkockáztatom, hogy az állások 99%-ában nem számít. Maximum akkor van probléma, ha légiutas-kísérő, modell vagy valamilyen hostess szeretnél lenni :D
2022. febr. 22. 15:00
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Bankban sem díjazzák....
2022. febr. 22. 15:03
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Ing alól ne lógjon ki, és akkor senkit nem fog érdekelni.

Lehet hogy Orbán Viktor hátán is van egy teli turul, amit még nem láttunk soha, mert mindig ingben/zakóban van. Tehát ha odafigyelsz arra hogy ne a nyakadat meg a tarkódat meg a homlokodat meg mittudomén midet tetováltasd, hanem olyan helyre csak ahol el lehet takarni, akkor lehetsz még Miniszterelnök is.

2022. febr. 22. 15:56
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Vona Gábornak konkrétan a felkarján van egy elég nagy tetoválás... :)))
2022. febr. 22. 15:57
 6/20 A kérdező kommentje:

Jelenleg a szórakoztató iparban dolgozok, ahol ezt eltűrik és nem foglalkoznának vele. De egy idő után ebből "ki lehet nőni" és célszerű rendes kereset után nézelődni. (Természetesen, ha egy szintre eljut az ember ez is tud lenni fő megélhetési forrás, de ezt most tegyük félre. :) )

Mostmár csak kíváncsiságból kérdezem, mi a helyzet azokkal az emberekkel, akiknek kézfej, nyak, ujjak, és egyéb helyeken található a minta? Ami takarható az tiszta sor, de ami nem? Viszonylag sok embernek van ilyen tetoválása, és kétlem, hogy közülük mindenki tetováló, piercer, énekes és egyéb olyan szakmában dolgozik, ahol ez nem számít, vagy "alap követelmény". (Utóbbit ne vegye mindenki komolyan a szó szoros értelmében.)

2022. febr. 22. 16:06
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ha látható helyen van, az se sokakat érdekel, jobb helyenként legalábbis. Remélem, kikopik végre már ez az őskori gondolkodás a tetoválásokról.
2022. febr. 22. 18:37
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
7: most nem azé'.... de pont a tetoválás az őskori! :-D
2022. febr. 22. 18:38
 9/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem szavaztam, mert nem vagyok se munkáltató, se munkavállaló, de nekem nagyon szimpatikus volt, amikor egy elegáns orvosi rendelőben a recepciósnak végig tetovált karja volt. Örülnék, ha a munkáltatók belátnák, hogy fölösleges emiatt lemondani egy egyébként jó munkaerőről, mert egyre többen vagyunk az ügyfelei/páciensei között, akiket nem zavar, és jó pontnak tartjuk, hogy felvette dolgozni.
2022. febr. 22. 18:39
 10/20 A kérdező kommentje:

Szerintem az már rég nem jó, ha valaki azzal foglalkozik, hogy néz ki az adott alkalmazott, és nem azzal, hogy milyen a szakmában. Attól, hogy valaki úgy néz ki ahogy, lehet az adott szakmában egy tehettség és ő lenne a legeslegjobb munkaerő. Alá írom vannak olyan szakmák ahol a rendes, normális megjelenés szükséges, de szerintem ebből nagyon kevés van. Ha az illető úgy érzi jól magát a bőrében akkor ezt le kell nyelni. Nem minden ember egyforma.

Ez az én saját magam véleménye, valaki ezzel lehet nem osztozik velem, de nem is baj.

2022. febr. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!