Manapság mik azok az állások ahol nem számít a tetoválás?
Nincs egy tetkóm se, de szeretnék majd látható helyekre évek múlva. Mire készüljek? Mostanság a munkáltatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Azok az emberek akik tetőtől talpig ki vannak tetoválva mit dolgozhatnak?
Akinek van véleménye, tapasztalata szívesen meghallgatom. Kíváncsi vagyok manapság ki hogy viszonyul az extrémebb, nem átlagos külsőhöz.
Azok az emberek akik nem tudnak azonosulni, illetve nem tudják elfogadni ezt a stílust legyenek kedvesek ne kommenteljenek!
mi a szakmád??? Ettől is függ.
Nyilván egy targoncásnak, vagy komissiózónak nem nézik a külsejét, vagy a tetkóit.
Ing alól ne lógjon ki, és akkor senkit nem fog érdekelni.
Lehet hogy Orbán Viktor hátán is van egy teli turul, amit még nem láttunk soha, mert mindig ingben/zakóban van. Tehát ha odafigyelsz arra hogy ne a nyakadat meg a tarkódat meg a homlokodat meg mittudomén midet tetováltasd, hanem olyan helyre csak ahol el lehet takarni, akkor lehetsz még Miniszterelnök is.
Jelenleg a szórakoztató iparban dolgozok, ahol ezt eltűrik és nem foglalkoznának vele. De egy idő után ebből "ki lehet nőni" és célszerű rendes kereset után nézelődni. (Természetesen, ha egy szintre eljut az ember ez is tud lenni fő megélhetési forrás, de ezt most tegyük félre. :) )
Mostmár csak kíváncsiságból kérdezem, mi a helyzet azokkal az emberekkel, akiknek kézfej, nyak, ujjak, és egyéb helyeken található a minta? Ami takarható az tiszta sor, de ami nem? Viszonylag sok embernek van ilyen tetoválása, és kétlem, hogy közülük mindenki tetováló, piercer, énekes és egyéb olyan szakmában dolgozik, ahol ez nem számít, vagy "alap követelmény". (Utóbbit ne vegye mindenki komolyan a szó szoros értelmében.)
Szerintem az már rég nem jó, ha valaki azzal foglalkozik, hogy néz ki az adott alkalmazott, és nem azzal, hogy milyen a szakmában. Attól, hogy valaki úgy néz ki ahogy, lehet az adott szakmában egy tehettség és ő lenne a legeslegjobb munkaerő. Alá írom vannak olyan szakmák ahol a rendes, normális megjelenés szükséges, de szerintem ebből nagyon kevés van. Ha az illető úgy érzi jól magát a bőrében akkor ezt le kell nyelni. Nem minden ember egyforma.
Ez az én saját magam véleménye, valaki ezzel lehet nem osztozik velem, de nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!