8 napja van meg a tetoválásom már a varr le esett róla de nagyon viszket ez normális? Ilyenkor már meg lehet kaparni mert azt mondták nekem hogy ne kaparjam mert ki kaparom a tetkót.
Nyugivan, valszeg gyógyul.
Fertőzésnek semmi jele?
Normális, nekem két hetes korukig szoktak viszketni kb, akkor is, ha már lehullott minden varr.
Inkább nem vakarnám, kendd sokat testápolóval és akkor kevésbé fog viszketni. Ha nagyon viszket, akkor én még tenyérrel paskolgatni szoktam, az is segít.
"Ilyenkor már meg lehet kaparni"
MEG NE KAPARD! TILOS! Nekem még 3 hét után is viszketett az egyik, mert lassan gyógyult. Szedj vitamint, úgy hamarabb gyógyul.
A test teljes gyógyulása kb egy hónap
Te valszeg az ezüst bőr fázisnál vagy, azaz a fáraz vér+pigment már lejött, de az érzékeny új bőr még nagyon nagyon könnyen átszakad.
Ha ezt vakarod, még mindig ki tudod kaparni a tintát, és akkor foltos lesz az egész rész ahol Vakartad.
Emellett el is fertőzheted a pitsába, hiszen az ember körme alatt van minden mint a mesébe, dzsuva a metró kapaszkodóról, ételmaradék, kis kitudja mi a kutyád fejéről amit megvakartál, és ezeket mind jól bele tudod dörgölni a friss félig gyógyult tetoválásba.
Szóval nem, nem kéne vakarni.
Hidratáld, de ne bactassad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!