Menstruáció alatt lehet tetováltatni?
Figyelt kérdés
majdnemhogy fél év a művésznél mire időpontot kapok, nem akarom lemondani. baj ha mensizni fogok? karomra lesz a tetkó2022. febr. 2. 10:51
1/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, maximum egy picivel alacsonyabb ilyenkor a fájdalomküszöböd de semmilyen más hatása nincs a szervezetedre.
2/5 anonim válasza:
Tetováltattam már úgy, semmiben nem befolyásolja a folyamatot. Picit talán tényleg jobban fájt, mint amúgy, de nem volt számottevő a különbség.
3/5 anonim válasza:
Jobban fog fájni valószínűleg, más baj nincs belőle.A hajfesték hatását tudja befolyásolni a menstruációs ciklus(más színű lehet ugyanaz a festék a ciklus különböző szakaszában, de ez sem törvényszerű).
4/5 anonim válasza:
Ha veszel be fájdalomcsillapítót, az hígítja a vért, ami bizonyos esetekben jelentheti azt, hogy kivérzed a tintát.
De ha nem a cikludod első napja, és nem vagy pocsékul, akkor nem lesz semmi.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásolja. Nekem az első tetkóm úgy lett készítve, hogy aznap reggel jött meg. Semmi gond nem volt, talán annyi, hogy csukló felé haladva egyre jobban fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!