Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Menstruáció alatt lehet...

Menstruáció alatt lehet tetováltatni?

Figyelt kérdés
majdnemhogy fél év a művésznél mire időpontot kapok, nem akarom lemondani. baj ha mensizni fogok? karomra lesz a tetkó
2022. febr. 2. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Semmi bajod nem lesz tőle, maximum egy picivel alacsonyabb ilyenkor a fájdalomküszöböd de semmilyen más hatása nincs a szervezetedre.
2022. febr. 2. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tetováltattam már úgy, semmiben nem befolyásolja a folyamatot. Picit talán tényleg jobban fájt, mint amúgy, de nem volt számottevő a különbség.
2022. febr. 2. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Jobban fog fájni valószínűleg, más baj nincs belőle.A hajfesték hatását tudja befolyásolni a menstruációs ciklus(más színű lehet ugyanaz a festék a ciklus különböző szakaszában, de ez sem törvényszerű).
2022. febr. 2. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
97%

Ha veszel be fájdalomcsillapítót, az hígítja a vért, ami bizonyos esetekben jelentheti azt, hogy kivérzed a tintát.

De ha nem a cikludod első napja, és nem vagy pocsékul, akkor nem lesz semmi.

2022. febr. 2. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem befolyásolja. Nekem az első tetkóm úgy lett készítve, hogy aznap reggel jött meg. Semmi gond nem volt, talán annyi, hogy csukló felé haladva egyre jobban fájt.
2022. febr. 18. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!