Mi a véleményetek a tetoválásaimról?
2022. jan. 28. 17:58
11/18 anonim válasza:
Ezeket te tetováltad fel magadnak, vagy miért lettek ilyen sz.rok? Remélem pénzt nem adtál érte.
12/18 anonim válasza:
Nem rosszak, de elég lakossági téma. Formailag nekem a homokóra nem passzol a mellkasodra, és az elhelyezés is lehetne jobb, nem szrerencsés hogy majdnem belecsúszik a mellbimbóba
14/18 anonim válasza:
A homokórás tetszik a másik nem igazán
15/18 anonim válasza:
Egy angyal megölésének pillanata? Egy feldarabolt szívből valami csöpög egy homokórába, mindez virágok ölelésében? Ez igazán ízléses és eredeti és kifejezi egyéniséged!
16/18 anonim válasza:
Semmitmondók, elég nőiesek, és sz4r helyen vannak
17/18 anonim válasza:
Általában ki szokták tölteni a felület egészét, nem csak középre odatenni valamit. Emiatt néz ki csálénak.
Tenyél mellé még valamit, és javulni fog.
Maga a minta elég basic, sokan rohangálnak kb ugyanezzel, de a tetováló nagyon szépen dolgozik.
Ha ezzel visszamész hozzá, hogy kicsit legyen egyedibb, szerintem fog tudni ajánlani valamit.
18/18 anonim válasza:
Nem tudom ki a tetkosod, de nem nagyon tud árnyékolni és ezzel elcseszte egy icipicit :,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!