akiknek mondjuk a karjukon, lábukon van néhány tetoválás
2022. jan. 8. 12:50
1/8 anonim válasza:
Személyiség tekintetében semmivel sem gondolok többet vagy kevesebbet róluk, mint mondjuk egy nem tetovált nőről.
Kinézet tekintetében pedig annyit tudok mondani, mint sok más dologról, hogy valakinek jól áll és valakinek nem.
Egyedül az nem jön be, ha teljesen ki van varrva az egész karja vagy/és az egész lába. Az nekem már nem annyira imponál.
2022. jan. 8. 12:56
2/8 anonim válasza:
Ha szép a tetkó, jöhet. A ma divatos, "random kis piszkok mindenütt" nem tetszenek annyira.
2022. jan. 8. 13:05
3/8 anonim válasza:
Ha neki tetszik ám legyen rajta, nekem abszolút nem jönnek be a tetováltak, a piercingesek sem, ha már itt tartunk.
2022. jan. 8. 13:11
4/8 anonim válasza:
Szerintem belsőleg igyekeznek nem törődni annyira a társadalmi nyomásokkal. Érzéseim szerint inkább kiállnak az igazuk mellett.
De személyesen nem ismerek egyet sem.
2022. jan. 8. 13:34
5/8 anonim válasza:
én még nem láttam olyan tetkót, ami tetszett volna. de ez az én ízlésem.
2022. jan. 8. 13:36
6/8 anonim válasza:
4-5 cm nagyságú 2-3 kis tetkó a lábon vagy karon, esetleg a vállon hátul, arra azt mondom, elmegy, de aki például válltól csuklóig végig van tetoválva, azt rettenetesnek tartom. A kedvencem amikor valaki úgy néz ki, mint a lányom irodalom füzetének összefirkált utolsó pár oldala.
2022. jan. 8. 16:42
7/8 anonim válasza:
Jöhet, imádom a tetoválasokat, piercingeket, egyszer láttam egy olyan csajt élőben akinek az egész karja feketére volt tetoválva, idáig az a "legdurvább", az is tetdzett a legjobban azok közül amiket idáig élőben láttam, de sok ilyen modellt követek nyilván.
2022. jan. 8. 20:05
8/8 $$$$$ válasza:
Nagyon tetszik. Minnel több tetkója van egy lánynak annál jobban tetszik. Nallam ez hatalmas plusz. Nyilván a belső értekek, a jelleme a legfontosabb. De azert nállam sokat számít ha szét van varva😂. Hasonlo keppen a PC-k is tetszenek. Bár annál azert van egy határ. De abbol is tetszik ha elég sok van egy lányon. Viszont a tetkoknál szamomra nincs olyan, hogy túl sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!