Piercinges tud úgy septumot szúrni, hogy az ékszer befelé fordítva legyen?
18 elmúltam, pár éve gondolkodom már a septumon, de nem volt rá lehetőségem. Elgondolkodtam, hogy esetleg meglehet-e úgy oldani, hogy az ékszer befelé fordítva legyen berakva amíg gyógyul(=ne látszódjon)?
Nem sürgős a dolog, bőven megvár, csak érdeklődöm, hogy ilyenre lenne-e lehetőség.
18 eves vagy, miert kene titkolnod?
Vagy miert akarod hogy be legyen forditva? Annak mi ertelme? Vagy legyen akkor, vagy ne.
De hogy a kerdesedre is valaszoljak: nem. Szurni ugyan ugy kell, igy is - ugy is. Annyi, hogy a piercernek meg kell emliteni, hogy majd forditsa be neked, es akkor az aljat kozepen nem fogja osszenyomni kicsire, hanem szepen beforditja neked.
A piercernek mondd majd mielott szurja, es be fogja neked forditani.
(#2 voltam)
#5: nekem csak helixek vannak, de az több is. Szerintem az indu az fajdalmasabb. Eleve ott 2 lyukat szurnak egyszerre, 1 tuvel, tehat 1 tut nyomnak at 2 helyen. Nem mellesleg a gyogyulas is fajdalmasabb lehet szerintem. Nekem a legregebbi helixem 2 eves, es mai napi eleg erzekeny.
Hogy melyik mutat jol egy nön? Az indu vaganyabb, a helix pedig is-is. Ha szep pici kovecske van benne, akkor lehet elegans, viszont ha karika vagy spiral akkor inkabb hajlik az is a vaganyabb fele. Azt tehetsz bele amit akarsz, stilusodtol fugg. Az indunal viszont adott az ekszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!