Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetováló megcsinalni egyszer...

A tetováló megcsinalni egyszerre 2 kicsi tetoválást is?

Figyelt kérdés
Egy 2 betűs írás lenne és egy kb 5-6 cm linework, szerintetek azt egy alkalommal is megcsinálja?
2021. nov. 8. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ha előre egyezteted vele, akkor persze.
2021. nov. 8. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj rá, kérdezd meg. Mi innen nem tudjuk neked megmondani.
2021. nov. 8. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatokat kerek, hogy illik-e úgy vagy általánosságban szokták-e így csinálni.
2021. nov. 8. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Mintha egy kínai írta volna ki a kérdést. Olvasd már vissza mit írtál? Mókás.
2021. nov. 8. 11:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Bocs, el vagyok kalandozva
2021. nov. 8. 11:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Én is volt hogy egyszerre csináltattam kettőt, és nem is olyan kicsit, az egyik 15x6 cm-es kidolgozott, a másik pedig több soros szöveg (a kettő nem összefüggő volt, két külön testrészen van). Valaki lehet nem vállalja, bár ez gondolom ritka, nem igazán tudom mi lehetne kizáró ok hogy két külön legyen ilyen viszonylag kis minta.
2021. nov. 8. 12:22
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Megcsinálják, csak jelezd előre és úgy ad majd időpontot is. Így viszont lehet, hogy többet kell várnod.

Én is volt, hogy egyszerre 2-3 ötletem volt, és mondta, hogy ha külön külön akarom, akkor 1 hónapra tud adni időpontot, ha egyszerre, akkor csak 3 hónapra.

2021. nov. 8. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!