Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményed az alábbi...

Mi a véleményed az alábbi tipusú tetoválóról?

Figyelt kérdés
elsosorban mas tetovalokhoz szol a kerdes, hogy mit gondoltok egy olyan tetovalorol aki a googleban keres kepeket, es photoshoppal osszerakja azokat a kereseknek megfeleloen? Nyilvan regen egyedileg rajzoltak a tetkosok, vagy akar egybol felrajzoltak a borre. Az adott srac nem rajzol keresre, csak googlezik, tehat ha kernek egy egyedi sarkanyt, akkoris a netre menne. Nem tartom helyesnek, ugyanis ugy gondolom hogy egy ilyen szakmaban ahhoz hogy toppon legyunk, rajzolni es festeni kell folyamatosan, meg akkoris ha csak egy stilusban dolgozunk. Mit gondoltok? a kor elorehaladtara tekintettel ez igy helyes? Sokan vannak igy? Szerintem nagyon gaz.
2021. nov. 1. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Azt gondolom hogy szinte mind ilyen. Sokan nem tudnak amúgy rajzolni egyáltalán, csak tetoválni. Másabb dolog a rajzolás, festés, mint a tetoválás.

Nekem nincs vele gondom, mert ha egyedi tetkót akarok akkor megtervezem azt magamnak. Kitalálom mit akarok, nem úgy megyek oda a tetoválószalonba hogy odaböfögöm "legyen mán egy hűdefasza sárkány lécccike"

Ezer meg egy féle sárkányos minta van. Nyilván neten kezd el keresgélni, hogy mégis milyen jön be a kreatív gondolkodású ügyfélnek. Utána ha találnak megfelelőt photoshoppal alakítgat rajta még.

2021. nov. 1. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék ilyen tetoválóhoz, de az én vagyok. Szerintem alap, hogy egy tetováló legyen kreatív és tudjon jól tetoválni, illetve rajzolni, legyen kézügyessége, különben ne legyen tetováló.
2021. nov. 2. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!