Mi a véleményed az alábbi tipusú tetoválóról?
Figyelt kérdés
elsosorban mas tetovalokhoz szol a kerdes, hogy mit gondoltok egy olyan tetovalorol aki a googleban keres kepeket, es photoshoppal osszerakja azokat a kereseknek megfeleloen? Nyilvan regen egyedileg rajzoltak a tetkosok, vagy akar egybol felrajzoltak a borre. Az adott srac nem rajzol keresre, csak googlezik, tehat ha kernek egy egyedi sarkanyt, akkoris a netre menne. Nem tartom helyesnek, ugyanis ugy gondolom hogy egy ilyen szakmaban ahhoz hogy toppon legyunk, rajzolni es festeni kell folyamatosan, meg akkoris ha csak egy stilusban dolgozunk. Mit gondoltok? a kor elorehaladtara tekintettel ez igy helyes? Sokan vannak igy? Szerintem nagyon gaz.2021. nov. 1. 18:00
1/2 anonim válasza:
Azt gondolom hogy szinte mind ilyen. Sokan nem tudnak amúgy rajzolni egyáltalán, csak tetoválni. Másabb dolog a rajzolás, festés, mint a tetoválás.
Nekem nincs vele gondom, mert ha egyedi tetkót akarok akkor megtervezem azt magamnak. Kitalálom mit akarok, nem úgy megyek oda a tetoválószalonba hogy odaböfögöm "legyen mán egy hűdefasza sárkány lécccike"
Ezer meg egy féle sárkányos minta van. Nyilván neten kezd el keresgélni, hogy mégis milyen jön be a kreatív gondolkodású ügyfélnek. Utána ha találnak megfelelőt photoshoppal alakítgat rajta még.
2/2 anonim válasza:
Én nem mennék ilyen tetoválóhoz, de az én vagyok. Szerintem alap, hogy egy tetováló legyen kreatív és tudjon jól tetoválni, illetve rajzolni, legyen kézügyessége, különben ne legyen tetováló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!