Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valaki segít egy kicsit?

Valaki segít egy kicsit?

Figyelt kérdés

Az életemben egy nehéz időszakom van és igazából szeretnék egy olyan szót találni ami ezt kifejezi. Sok embert veszítettem el magam körül, csalódtam pár személyben, szerelmi csalódás is ért ..stb. egy vagy két szóval hogyan fejeznétek ezt ki?

(Légyszi tetoválás ellenesek inkább ne írjanak)

2021. okt. 20. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Írhatok én bármit, ami számomra kifejezne ilyesmit, az számodra nem lenne személyes. Én ilyet nem tetováltatnék magamra a helyedben, inkább várj amíg feltör benned valami, ami tényleg a tiéd. Biztosan bekövetkezik majd, csak ne erőltesd a dolgot. :)
2021. okt. 20. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz személyes véleményt: én sem tetováltatnék ilyet magamra, sőt így utólag azt mondom semmilyen szöveget sem. Az első tetoválásom egy szó volt, ahogy telt az idő már egyáltalán nem éreztem magaménak, el is takartattam nemrég egy másik tetoválással. Ezt már mikor megvolt a minta imádom. Én terveztem a tetoválómmal, hónapokig tervezgettem milyen legyen, stb. Teljesen más volt ezt elkészíttetni, mint mikor egy szót kértem.

Ha mégis ragaszkodsz ehhez, a szó, amit tetováltatnék az lenne: “Elmúlik”

Nekem erről, amit írtál ez a történet jut eszembe, és úgy gondolom van benne valami, még ha a történetnek nem sok valóságalapja van, akkor is.

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: "Elmúlik"

2021. okt. 20. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, amit az első. Várj, amíg megfogalmazódik benned, különben bánni fogod. Ne tetováltass a pillanat hevében
2021. okt. 20. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!