Elrontott szemöldöktetoválás lekaparása?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltattam egy púderes szemöldöktetoválást, de elrontották, az egyik lapos lett a másik íves. Ha lekaparnám a sebet eltűnne a tetoválás? Mit lehetne ezzel csinálni?2021. okt. 2. 13:20
1/4 anonim válasza:
Ne kapargasd, azzal max elfertőződik és hegesen gyógyul. Szépen, ahogy elmondták, ápolgatod, majd 4 hét után visszamész korrekcióra, vagy keresel egy lézeres eltávolítót. Amúgy is sok kilökődhet a gyógyulás alatt.
2/4 anonim válasza:
Miért kaparnád le? Ez most komoly? A bőröd alatt van a fele festék, nem tudod lekaparni... Ennyi ésszel már értem, miért nem profival csináltattad.
3/4 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm: :) Nem amatőrrel csináltattam, nem annyira szembetűnő a hiba, de engem zavar. Azért kérdeztem, mert az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki is elrontották, lekparta, és teljesen eltűnt neki.
2021. okt. 2. 17:00
4/4 anonim válasza:
A tetoválás folyamat közben egy része megy az irharétegbe, a többi a felhámba. A felhámba kerülő réteg lehámlik, ezért is halványul hámlás után. Ha rosszul van a gép beállítva, akkor semmi sem jut az irháig le, minden a lehámló részben van. Ha azt lekaparod, akkor ugyan valóban eltűnik, de az magától is eltűnne. Ha kicsit tűnik csak rossznak, akkor szintén meg kell várni, amíg teljesen lehámlik és meggyógyul, mivel a végeredmény csak akkor látszik valóban. A túlhúzást lézerrel lehet korrigálni, míg a hiányt csak egy újabb tetoválással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!