Szemhély tetovalast hol lehet csinaltatni?
Figyelt kérdés
A szemhélyakra akarok egy kis tetovalast csinalni mindkettore "Hagy" "Békén" hallottam hogy az orosz börtönökben is nagyon ritka, es igen fájdalmas már csak azért is mert kanalat tesznek alá es úgy "varrják". Szóval lehetséges ez itthon valahol? hallottatok egyáltalán ilyenről? vagy felejtős?2021. okt. 2. 00:41
1/4 A kérdező kommentje:
na jó rákerestem és tényleg van ilyen n tudom mennyire divatos de csinalnak. úgyhogy tárgytalan a kérdés 😀😀😀
2021. okt. 2. 00:45
4/4 anonim válasza:
Dehogy tesznek alá kanalat volt kozmetikai szemkontúr tetoválásom, fájni fáj (nem jobban mint a test más vékonyabb bőrrel fedett részein) de túlélhető, de szerintem ne varrass a szemhéjadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!