Hogyan lehetnék tetováló?
Figyelt kérdés
Kézügyességem van, a kezem sem remeg és régóta nagy vágyam hogy tetováló lehessek, viszont nem tudom hogy álljak neki.Azt tudom, hogy iskola nem kell hozzá, de azon kívül semmi információm.2021. aug. 11. 18:31
1/3 anonim válasza:
Veszel egy olcsó tetováló gép szettet aliexpressről, szilikon gyakorló "bőrt", és azon gyakorolsz. Ha már jól megy akkor gyakorolhatsz magadon, illetve azon aki megengedi. És reklámozod magad facebookon, stb.
2/3 anonim válasza:
Még annyit hozzáteszek, a kézügyesség alatt nem tudom mit értesz, de rajztudásodnak lenni kell.
3/3 anonim válasza:
Tanulj meg profin rajzolni es tervezni, mert mas borre tervezni egy udegen ember elkepzelese alapjan es mas papirra firkalni a sajat gondolataid. Utana johet a mubor disznobor majd a bevallalos haverok akiken kicsi feliratokat kezdesz gyakorolni. Hosszu rogos ut amihez sok kitartas kell. Hajra! Ja es nem art egy jofej tapasztalt tetkos aki szarnya ala vesz, ami ritka mert nincs nagyon idonk erre a munkank mellett.
Egy tetovalo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!