Első tetoválásom egy nagyon nagy minta. Nem tetszik a bőrömnek a sok tinta amit hirtelen kapott, vagy elkaptam valamit?
Ez az első tetkóm. Teljes hátas lesz.
A körvonalak és az árnyékolás félig meg van már. Ez 2 alkalom volt eddig.
Tegnap azt vettem észre, hogy pici piros kiütések vannak a hátamon és a karomon és a mellkasomon is. Pedig ott nincs varra. Némelyiknekbfehér a teteje. Némelyik simán csak piros.
Mutattam a tetoválónak. Azt mondta, ne aggódjak. Ez azért van mert a szűz bőröbe hirtelen sok festék került és így dolgozza fel a testem.
Igaz ez? Vagy elkaptam valamit?
Nem őt okolom! Koszos helyen dolgozom és ahogy megizzadtam nem tapadt a fólia. Tisztálkodásra meg csak otthon van lehetőségem.
Vagy valami másra vagyok allergiás?
Első tetoválásom egy nagyon nagy minta.
Nem tetszik a bőrömnek a sok tinta. 🤭
Köszönöm!
Ezeket így csinálom. De akkor igaza van a tetoválónak?
Ami meg az első válaszolót illeti.:
Nem kamu. (Bár tök mindegy mit hiszel.)
Sokan reagálltak hasonlóan, vagy lekezelően, mikor mondtam mit szeretnék, hova és mekkorát. Mem értem miért kellene valami kis mintával kezdenem, ha tudom mit akarok és biztos vagyok benne. Hisz azt is lehet kisebb részletekben felvarrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!