Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol lenne a legszebb?

Hol lenne a legszebb?

Figyelt kérdés

Első tetoválásomra készülök augusztusban.

A szüleimről szeretnék,mégpedig azt,hogy a saját kezükkel leírják ,hogy anya/apa és mellé egy szívet.

Sokat gondolkodtam,hogy hova kéne varratni.

Vagy a csukló vagy a könyökhajlat az,amire gondoltam. Szerintetek ?

Ötleteket is elfogadok szívesen.

2021. júl. 25. 16:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ha magadnak szeretnéd inkább, akkor diszkrét helyre, ahol csak egyes ruhadarabokban lenne látható , szerintem. Pl az oldaladra, de a két felkar belső részén is jól mutatna (egyik-egyik oldalra, másik másikra) , ha szimmetriában gondolkozol. De kedves hely számomra a bal oldali mell fölött elhelyezkedő dolgok is ( ugyebár a szívtájékra gondolok )

A legtöbb ,amit ilyet láttam ,a szimmetrikus jobb-bal belső csuklórészen volt.

Esetleg ötletes lehet, ha "karkötő" stílusban örökíted magadra.

De amúgy nekem az is megfordulna a fejembe,hogy nem magát a szót, hanem egy "útravalót/tanácsot/szólás-mondást" ami rájuk utal ( pl tökfejnek hív apukád sokszor viccből ,akkor általa írott "szeretlek tökfej" ( remélem érthető 😄) , vagy amit ők mondanának neked, és ha ránézel kis motivációt/támaszt adhat nehezebb napokon .

2021. júl. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!