Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 16 éves lányon 20cms felkar...

16 éves lányon 20cms felkar tetkó és még az oldalán is. Vélemény?

Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Meg 20 eves lanyon 16cms felkar tetko csak elol is gaz lenne.
2021. júl. 9. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, hogy a szülei aláírták a beleegyező nyilatkozatot.
2021. júl. 9. 21:47
 3/7 $$$$$ ***** válasza:
57%
Szerintem semmi baj nincs vele. Én 17 évesen csináltattam az első tetkómat. Ami kb. 25×25 ös. Azota már vannak nagyobbak is. Nem bántam meg. Imádom az elsőt is.Van aki már 16 évesen is tudja hogy mit akar. Én is tudtam.
2021. júl. 10. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nagyon ki akar fejezni vagy figyelemre vágyik. Kérdés h ez kétségbeesett sikítás vagy ennyire határozott típus.
2021. júl. 16. 02:14
 5/7 anonim ***** válasza:
24%

Én nem látom értelmét a tetoválásnak, szerintem is valamiről nagyon el akarja terelni a figyelmet az illető vagy csak fel akarja magára hívni a figyelmet. Nekem olyan divathullámnak tünik, amit bocs de sok hülye megeszik.

A 80-as években az alpokban találtak egy 2500 éves jégbe fagyott hullát, azon is voltak tetoválások, mégpedig a meridián vonalak illetve az akkupresszurás pontok voltak rajta. Na ennek látom egyedül értelmét.

2021. júl. 16. 08:56
 6/7 anonim válasza:
nincs róla véleményünk, mert nem ismerjük a lányodat. te ismered. neked mi róla a véleményed?
2021. júl. 17. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendes lány, jeles tanuló, orvosra készül.
2021. júl. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!