Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért kötnek bele majdnem...

Miért kötnek bele majdnem minden tetkós kérdésbe?

Figyelt kérdés

Nem értem ha nem bírják a tetkókat, sőt szinte megvetik a tetovált embereket miért veszik a fáradtságot és "szebbnél szebb" hozzászólásokkal ékesítik egy megadott kérdést ami a tetoválásokról szól még ha nem is véleményeket kértek. Én nem bírom a politika témát mégsem nézem állandóan az összes napi új kérdést és megyek oda trollkodni. Itt mindig látok egy adott felhasználót lehet több de szerintem egy aki szinte majdnem minden tetkós kérdéshez főleg ahol mintákról vagy fájdalomról kérdeznek folyton odaírja néha rövid vagy terjedelmes válaszait ahol mindig megemlíti hogy az "összes tetovált ősproli, a tetkósok ostobák és tudatlanok, hagyd a tetoválást a proliknak" és így tovább. Én is írtam néha kérdést és kértem már hogy pont ő ne írjon erre csak írt és persze a PROLI szó megint elhangzott. Egyáltalán érti mit jelent a proli vagy csak random összepárosította a tetováltakkal mint valami égető duma és mindenhol ezt kántálja vagy egy szimpla troll akinek nincs jobb elfoglaltsága? De nem csak ő zavar hanem tök általánosat kérdeztem tetkókról és egyből olyan válaszokat kaptam mint " a tetkó a test megszégyenítése" most ezzel hova szarjak mintha ezzel a válasszal most elérte volna hogy ne csináltassak tetkót felnőttként vagy mi a? És további ilyen válaszokat szoktam látni tök általános kérdéseknél itt tetkó kategóriában. Akik tetováltatnak egyértelműen tesznek mások véleményére főleg ha ilyen ahogy én is de ők mégis mit érezhetnek mikor ilyen véleményeket tesznek ki olyan kérésekhez amik nem egyértelműen véleményeket kértek hanem adott válaszokat adott kérdéshez? Másoknak is feltűnt az itteni jelenség tetkós kategóriában? Tudom más kategóriában is van ilyen de most ez érdekelne. Nem értem miért jönnek egyáltalán ide ha eleve így vélekednek róla és itt töltik az idejüket utálkozva főleg ott ahol eleve nem ilyen válaszokat várnak?

A prolizós válaszolót már többször jelentettük régebben és törölve is lett néhány válasza de újra előbukkant így látom hiába jelentik, törlik ugyanúgy trollkodik pedig már a moderátorok is elvileg kezelték őt.

Itt is lehet látni a prolizós válaszolót most hosszasan válaszol régebben rövidebben és már panaszkodnak rá sőt le is van pontozva.

Mire jó ez neki ha lepontozva lesz úgyis és újra jelentik feltételezem?

MIért nem lehet itt szabadon kérdezni tetoválásokról anélkül, hogy bárki megvetne ezért, leírna, sértő véleményeket mondana úgy hogy tök általános kérdést teszel fel?--

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__tetovalas__..

2021. júl. 2. 00:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy egyesek az értelmiség népnevelői szándékát, feladatát, küldetését, összemossák holmi szektások mantrázásával az azért elég lehangoló. Vannak dolgok amiket nem szeretünk mégis csináljuk. Valahogy úgy képzeld el mintha felszednéd más után a szemetet: nem egy leányálom, de az eredményért megéri.
2021. júl. 2. 23:15
 12/16 A kérdező kommentje:

11.de itt szemmel láthatóan trollkodik és élvezi is.

senki nem kíváncsi a véleményére mégis mindenhova odatojik.na ez a lehangoló.

2021. júl. 2. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Pedig hidd el, nekem jobban fáj mint neked. De hát no pain no gain, vagy mi. A proli szó gyakori megjelenése meg egyfajta szónoki fogás a részemről. Kábé mint a "Carthago delenda est". Nem tudom anno Cato szenátustársait ez mennyire idegesítette, de szerintem képesek voltak ezzel megbirkózni. Neked is csak ezt tudom javasolni.
2021. júl. 3. 23:39
 14/16 A kérdező kommentje:
13.te vagy akiről szól a kérdés most komolyan? O_o
2021. júl. 4. 00:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ritka szánalmas, amikor valakinek a mások cseszegetése az élete küldetése, az meg félelmetes ha még büszke is rá. Bár végül is nem lehet mindenkinek hasznos életcélja :)
2021. júl. 4. 12:38
 16/16 A kérdező kommentje:

de látom ide pont nem talált be a prolios ember az ilyen kérdéseket direkt kerüli :D

régebben láttam hasonlót ott is ő róla szólt a téma de már nem találom de ahogy láttam ott sem volt jelen pedig az összes tetkósnál már elsők között szokott lenni valószínű direkt nem jön ide XD

jobb is nélküle a levegő itt

2021. júl. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!