Csuklón mennyire fáj a tetoválás?
3.esküszöm téged majdnem minden tetkós kérdésnél látlak hogy így proli úgy proli minden tetkós proli stb mintha ez neked ilyen kántálás lenne?
Értsd meg megvagyunk nélküled a tetkós kategóriában ha így vélekedsz róla minek nézel meg minden tetkós kérdést és ugyanazt hangoztatod el? tudod egyáltalán mit jelent a proli szó vagy csak random összepárosítottad a tetkósokkal pedig annyi meg annyi normális embert látni manapság már az utcákon tetováltan és köztük rendesen normális megjelenésű nők és férfiak is vannak sőt tinik is...te vagy nagyon beszűkült látásmódon akarod mindenkire rátukmálni a proli dumát pedig hidd el teszünk rá hogy szerinted most akkor prolik leszünk vagy egy troll vagy akinek nincs más dolga mint ugyanazt kántálni hiába utálja a témát...
Hidd el több tetkós kérdésnél láttam már ahogy válaszolsz folyton hogy az összes tetkós proli stb értelmileg nulla...kb olyan szinten vagy mint az itteni martin aki folyamatosan dob fel kérdéseket vagy a vegyél navon mizut troll válaszoló.
hadd kérdezzen az ember tetkóról anélkül hogy erről megbélyegzik hogy proli, tudatlan, stb..már felbaszol esüszöm ahányszor látom a dumádat még az én kérdésemre is néha kapok tőled válaszd hiába kérem ne írj...
5.kérdező ne bánkódj a prolizós troll válaszolón minden tetkós kérdésbe beköt szinte ahol tud ezt régóta csinálja hiába lett jelentve meg már a moderátorok is intézkedtek lekoptatni nem lehet csak ignorálni...
mindenhova ilyeneket ír hiába utálja a tetkósokat nem értem mi értelme olyan kategóriát nézni amit eleve megvet és utál sőt ilyeneket híresztel róla szerintem a szó fogalmával sincs képben mert a mondatai néha értelmetlenek...jelenteni kell és a többi hasznos válasszal foglalkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!