Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csuklón mennyire fáj a tetoválás?

Csuklón mennyire fáj a tetoválás?

Figyelt kérdés
19 leszek hamarosan, lány vagyok és a csuklómra szeretnék tetoválást viszont most nagyon beijedtem attól, hogy állítólag ott kurvára fáj. A tenyerem alatt kezdve a kisujjam felöli oldalt szeretnék 3 úgymond beszínezett cicatappancsot kb 4 centi hosszában vagy kevesebb és szélességben meg masfél centi vagy nem tudom pont mekkora lesz arányosan de picikék lennének. Nagyon szomorú vagyok, mert sehova máshova nem szeretnék csak erre a helyre, de közben meg szerintem éléggé alacsony a fájdalomküszöböm. Akkor ne is csináltassak tetoválást, igaz? Vagy mennyi idő, ki lehet bírni vagy tényleg olyan fájdalmas, hogy konkrétan besz@rsz?

2021. jún. 30. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Fájdalomtűrés kérdése. Nekem van egy ami csak a csuklóm alsó részén van az nem fájt. De van ami karkötő szerűen körbe van tetoválva és amikor oldalt csinálta akkor kicsit fájt mert csontot érintett. Legjobb szerintem az alkar. Ahol csontot érint ott érzékenyebb.
2021. jún. 30. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja és időben attól függ mekkora ha pici akkor kb 10 perc
2021. jún. 30. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom a tetoválás mennyire fáj de hogy az eltávolítása sokkal durvább azt már sokan mondták. Márpedig pár év múlva te is sorra fogsz kerülni ha most tetoválásra adod a fejed. Igen, tudom, biztos meghalt Cirmike a háromlábú cicád akivel annyi nehéz dolgon mentetek keresztül, de az a helyzet hogy Cirmike legfeljebb azért volt "kedves" hozzád mert tőled kapott enni. Tedd túl magad Cirmikén és hagyd meg a tetoválást a proliknak. Azt már meg se merem említeni hogy jobb helyeken csukló is beletartozik a kézmosásba...
2021. jún. 30. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

3.esküszöm téged majdnem minden tetkós kérdésnél látlak hogy így proli úgy proli minden tetkós proli stb mintha ez neked ilyen kántálás lenne?

Értsd meg megvagyunk nélküled a tetkós kategóriában ha így vélekedsz róla minek nézel meg minden tetkós kérdést és ugyanazt hangoztatod el? tudod egyáltalán mit jelent a proli szó vagy csak random összepárosítottad a tetkósokkal pedig annyi meg annyi normális embert látni manapság már az utcákon tetováltan és köztük rendesen normális megjelenésű nők és férfiak is vannak sőt tinik is...te vagy nagyon beszűkült látásmódon akarod mindenkire rátukmálni a proli dumát pedig hidd el teszünk rá hogy szerinted most akkor prolik leszünk vagy egy troll vagy akinek nincs más dolga mint ugyanazt kántálni hiába utálja a témát...

Hidd el több tetkós kérdésnél láttam már ahogy válaszolsz folyton hogy az összes tetkós proli stb értelmileg nulla...kb olyan szinten vagy mint az itteni martin aki folyamatosan dob fel kérdéseket vagy a vegyél navon mizut troll válaszoló.

hadd kérdezzen az ember tetkóról anélkül hogy erről megbélyegzik hogy proli, tudatlan, stb..már felbaszol esüszöm ahányszor látom a dumádat még az én kérdésemre is néha kapok tőled válaszd hiába kérem ne írj...

2021. jún. 30. 16:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyi idos vagyok, hogy nem utkozik semmibe, hogy ne csinaltassak szoval nem ertem, mi kozod van ahhoz, hogy az en testemen mi lesz. Megcsak nem is egy masik eleten mulik, mint pl egy abortusz. Ez tetovalas, sajat magamnak, sajat jelentessel es igen a macskaimrol es azert mert mar evek ota szeretnem, kozel allna a szivemhez. Hat azert konyokig nem mosok kezet koszonom, tudom hogy nem igy ertetted, de hat ez azert bena kifogas, mert masnak pl a tenyere oldalan van vagy az ujjan tetovalas. Igen, kikopik es tisztaban is vannak vele, de nekem azert feljebb lesz, olyan helyen ahol csak ugy mosom meg, akar az osszes tobbi testreszemet tusolaskor. Ertem, hogy ez a velemenyed es ugymond ovni szeretnel mindenkit ettol, mert szerinted rossz. De attol mert szerinted valami rossz, mas gondolhat mast, ezert vagyunk annyifelek. Azt is utalom, amikor a zenei izles miatt basztatjak egymast az emberek. Na, en elfogadom, hogy igy gondolod, de nem a kerdesre valaszoltal, ugyhogy nem volt szamomra hasznos, ne irjal mast csak a kerdesre valaszolj koszonom.
2021. júl. 1. 00:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

5.kérdező ne bánkódj a prolizós troll válaszolón minden tetkós kérdésbe beköt szinte ahol tud ezt régóta csinálja hiába lett jelentve meg már a moderátorok is intézkedtek lekoptatni nem lehet csak ignorálni...

mindenhova ilyeneket ír hiába utálja a tetkósokat nem értem mi értelme olyan kategóriát nézni amit eleve megvet és utál sőt ilyeneket híresztel róla szerintem a szó fogalmával sincs képben mert a mondatai néha értelmetlenek...jelenteni kell és a többi hasznos válasszal foglalkozni!

2021. júl. 1. 12:38
 7/9 anonim válasza:
100%
az én tetkós kérdésem alá meg olyanokat írtak hogy a tetkó a test megszégyenítése hiába kértem hogy az ilyen válaszokat mellőzék csak azért is az első válasz pont ez volt mintha ezzel most olyan nagyot dobott volna mint hasznos válasz mikor pont leszartam mit gondol az ilyen...ezek trollok hisz látszik rajtuk abba köznek bele amibe tudják lehet és mások nem akarják. Persze a kérdésemet törölték mivel más valaki is tett fel hasonló kérdést mikor én először írtam ilyet és írtam is panasz levelet de mindegy már felháborító hogy egyes trollok ilyesmit engedhetnek maguknak pedig szarunk a véleményükre ettől független lesz tetkónk ahogy több más embernek is akik tanult és értelmesek hiába van itt a prolis troll aki szerint minden tetovált sík hülye és proli..a jó büdös prolit neked mintha tudnád egyáltalán mi a proli és látom hiába jelentettük ujgyanúgy folytatja a proli dumát minden tetkós kérdésnél hiába megveti ezt a kategóriát...
2021. júl. 1. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem elég magas a fájdalomküszöböm, nem fájt csuklóra.
2021. júl. 5. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Okes meglett amugy! Tegnap csinaltattam meg. Igazabol tenyleg igaz hogy sokkal rosszabbra szamitasz mint amilyet vegul megtapasztalsz. Kellemetlen volt de kibirhato, igazabol beszelgettem kozbe meg volt hogy fapofaval ultem. Olyan volt mintha nagyon lassan huznak a csuklomon a rotringnak a hegyet. Eleg fajdalas volt de nem az a fajdalom hogy sirsz meg sikitasz hohy hagyjak abba. Nagyon szep kis tetko lett🥰
2021. júl. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!