3 hetes tetoválással lehet strandra menni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 10:42
1/6 anonim válasza:
Nem, baromira tesz neki jót. Minimum 4-6 hétig teljesen kerülnöd kéne a napot és a nyílt vizet is. Nem érdemes nyáron varratni, de ha már megtetted akkor vigyázz rá és várd ki amíg teljesen meggyógyul (ez eltarthat 6 hétig a bőr mélyebb rétegein) és akkor is minimum 50es naptejjel kend.
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire gyorsan gyógyul(t) neked, ha már megvolt a hámlás és úgy látod nagyjából gyógyult naptejjel bekenve szerintem lehet.
3/6 anonim válasza:
Nekem anno azt mondta, aki tetovalt ,hogy szoli meg napozas addig nuku, mig le nem hamlik, utana spf50. Mondjuk egyik sem erint, mert egyreszt nem uzom egyiket sem, masreszt kora tavasszal csinaltattam. :D
4/6 anonim válasza:
Nekem eddig az összes tetoválóm azt javasolta, hogy várjak minimum másfél hónapot mielőtt napoztatom és minimum egy hónapot mielőtt áztatom. Akkor is, ha már 2 hét után lehámlik. Persze bajod nem lesz tőle, de én nagyon vigyázok a tetoválásaimra és 10+ év után is nagyon szépek, azok különösen jó állapotban vannak, amiket (szinte) sose ér nap.
5/6 anonim válasza:
Aki összekaristoltatta a bőrét, és kibírta, annak csak egy újabb kihívás lehet az azonnali napozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!