Elfogyott a bepanthen, mivel okozom a legkisebb kárt?
Figyelt kérdés
Egy hetes tetoválás, rosszul mértem fel, hogy mennyi bepanthen kellene. Nálunk nincs nyitva gyógyszertár, testápoló van itthon illetve baleás körömvirág krém, viszont mindkettőben van parfüm...
Azt olvastam, hogy nem szabad hagyni kiszáradni, és kenni kell amíg le nem hamlik, viszont a hamlas közelében sem jár még.. keddig mivel kenjem,mivel ártok a legkevesebbet?
2021. máj. 23. 20:28
1/3 anonim válasza:
Kókuszolaj nincs otthon? Sima vazelin?
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem, annyi esetleg, hogy ennek a körömvirág krémnek nem krémes, hanem kvázi zsír állaga van, mint a vazelinnek, és ilyen üveges-átlátszó narancssárga.
Viszont ha a kokuszolaj jobb, és jó is, akkor azt megnézem mert éjjelnappali viszont van!
2021. máj. 23. 21:01
3/3 Metionin válasza:
A körömvirág krémet válaszd, csak ügyelj, hogy nagyon vékonyan kend fel. Nekem a tetoválóm pont azt használja varrás közben. 1 hetes tetkóra szerintem simán mehet már amíg nem tudsz venni bepanthent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!