Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fog fájni a bordámon?22L

Mennyire fog fájni a bordámon?22L

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek tetováltatni a bordámra egy kb. 10x10 cm-es mintát. Eddig bele se gondoltam abba hogy ez nekem mennyire fog fájni vajon. Akinek esetleg van ott tetoválása leírná hogy milyen volt? Vagy ismerősöktől hallottakat.

Olyan előfordulhat hogy csikizni fog ha úgy ér hozzám a tetováló? Nagyon csikis vagyok

2021. máj. 20. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz nevetgélni az biztos.
2021. máj. 20. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem elég sok tetoválásom van és bordán fájt messze a legjobban.. Csikizni nem fog, annyi szent :D Mindenesetre kibírható, ha egyszer elkezdi akkor már nem fogsz visszalépni :)
2021. máj. 20. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Félek :D
2021. máj. 20. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, persze, hogy fáj, de kibírható. Ha első tetoválásod, akkor valószínűleg elveszi egy darabig a figyelmed az, hogy teljesen új, furcsa érzés. Nekem egyébként nem a bordámon fájt a legjobban, ha ez megnyugtat. :D
2021. máj. 21. 10:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hol fájt a legjobban?

2021. máj. 21. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csikizni fog, lehet, hogy fájni, de egyébként meg olyan lesz, mint egy epilálás kb, ne aggódj!

Nekem pl a bokám volt a legrosszabb, de ott sem az egész tetkó, csak 2 darab, 5 forintos nagyságú terület, illetve volt egy ideg, amit ingerelt a tű, és akaratlanul rángott a lábam. Az inkább vicces volt.

Viszont a bordámon torzult a tetoválás sajnos, ez "fáj" legjobban benne , pedig nem sok, 5 kiló jött fel rám, ami kellett is egyébként. De van olyan ismerősöm is, aki terhesség alatt 20 kilót szedett fel, és nem torzult, szóval egyén kérdése.

2021. máj. 22. 18:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Nagyon fájt de nem mutattam ki :D

2021. jún. 6. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Ügyi voltál, megmutatod milyen lett? :D
2021. szept. 16. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!